Hoseths blinkskudd ga poeng

Vi var nærmest seieren i andre omgang, men det ble med Hoseths blinkskudd rett før pause.

KRISTIANSUND-KFUM 1-1 (1-1). Kamp mellom to nyopprykkede lag på Nordmøre tidlig i ettermiddag. KFUM var det beste laget både på tabellen og i innbyrdes oppgjør i fjor.

Hjemmelaget kom fra en voksen match og tre poeng på Åråsen sist, mens KFUM imponerte i eliteseriedebuten selv om det ble med ett poeng mot Hamkam.

Første omgang så ut til å bli en målløs affære, men helt på tampen var det tid for nettkjenning i begge ender.

To raske mål
Kristiansund fikk straffe etter at Shola var litt for røff i en duell på streken på et overlegg fra høyre. Keeper-Emil hadde en finger på skuddet fra ellevemeteren, men ikke nok til å hindre ledelse for hjemmelaget ved Oskar Sivertsen.

Dermed så det ut til å bli en ny pauseprat der vi lå én under, men vi kjempet oss til et hjørnespark på overtid av omgangen. Som tidligere i kampen havnet klareringen i feltet ute hos Helland Hoseth som holdt vakt i returrommet.

Og denne gangen ga flipperspillet via kunstgress og en KBK-fot gevinst for Kåffa.

Kula stoppet ikke før den la seg godt til rette inne i kroken bak keeper. 1-1.

- Jeg hadde et dårlig forsøk rett før der, så jeg måtte gjøre opp for den, sa Hoseth med et smil i pauseintervjuet på TV2 Play.

Samme Hoseth var nesten gjennom alene med keeper tidligere i omgangen, men ble slått ut av balanse, gikk i bakken, men fikk ikke mer enn en corner ut av det.

Lagene var dermed like langt ved halvspilt. KBK med mest ball og flest store sjanser, men absolutt muligheter også for KFUM.

Gode KFUM-sjanser
Den andre omgangen startet ikke ulikt den første. En åpen kamp med mye trafikk fram og tilbake - uten at noen av lagene helt klart å få festet henda på rattet.

Etter hvert var det KFUM-gutta som satte seg i førersettet.

Like før timen spilt var Nosa nær ved å pirke frekt inn sin andre scoring i Eliteserien, men keeper fikk dyttet ut til en corner.

Johs gjorde etter hvert flere bytter. Hickson ble først erstattet av Nouri, før Sandal og Nuñez tok plass for Mame og Svindland.

Fjorårets toppscorer Nuñez kom seg raskt til en stor sjanse, men KBK-keeperen var på jobb og fikk slått unna.

Så skulle også innbytter Sandal få muligheten. Lekkert forspill fra Hoseth, men skuddet rett på en keeper som fikk kastet opp armene i tide.

Nå var det definitivt KFUM som virket å være nærmest en scoring.

Moussa ble kastet innpå i sluttminuttene og var med på å fyre opp for en siste sluttspurt, men det ble dessverre med nesten.

Cupen neste
Dermed måtte vi igjen ta til takke med ett poeng. Vår første seier i Eliteserien lar vente på seg, men vi er fortsatt ubeseiret.

Og igjen viste vi at vi har noe på dette nivået å gjøre.

- Prestasjonene våre skulle stått til litt mer. Vi konkurrerer godt, men effektiviteten holder ikke til tre poeng i dag, oppsummerer Johs i rett-etter-kampen-praten med TV2.

Nå venter det cupkamp mot Årvoll på onsdag, før vi retter  blikket mot Strømsgodset på Intility tirsdag 16. april kl. 19.

Billetter og årskort kjøper du her!

Her smeller Hoseth ballen i nettet etter å ha fått ballen ut i returrommet. Foto: Svein Ove Ekornesvåg/NTB
KFUM-gutta jubler for utlikningen på overtid av første omgang. Foto: Guttorm Lende