Hestnes-scoring holdt ikke da Hødd utliknet på overtid

Vi hadde lenge god kontroll på kampen med en 1-0 ledelse før Hødd med sine 10 mann scoret på overtid.

KFUM - Hødd (0-0) 1-1
Kampen startet med en del slurv fra vår del. De første fem minuttene slet vi med å holde på ballen, og vi fikk noen stygge balltap.

Likevel fikk vi kampens første mulighet. Teodor Haltvik driblet seg innover i banen før han fant Sverre Sandal utenfor boks. Skuddet hans var knallhardt men det gikk via tverrligger over mål.

Etter 10 minutter måtte Shola forlate banen med det som så ut som en skade, men vår rutinerte stopper kom seg inn igjen på banen etter behandling av fysio Talsnes.

Det tok en stund før neste mulighet skulle komme. Etter 25 minutter så Robin Rasch at Petter Nosa var på vei inn bak motstanders back. Pasningen fra Robin var milimeterpresis inn i feltet men avslutningen fra Nosa gikk et stykke over.

Lange innkast skapte situasjoner

Det var ellers lite å melde om før bortelaget fikk en enorm sjanse! Etter en drøy halvtime spilt kom et av Hødds lange innkast dypt inn i vårt felt. Ballen endte i beina til en spiller hos bortelaget som fyrte av fra drøye fem meters hold. Med beina reddet Andreas Vedeler mesterlig!

Nok et langt innkast skapte en stygg situasjon. I det ballen var på vei inn i feltet fikk Simen Hestnes en albue i ansiktet. Dommer så situasjonen og et rødt kort ble  tildelt bortelaget. Det skapte meget dårlig stemning mellom de to lagene. Etter noen minutter med mye krangling og frustrasjon ble kampen sparket i gang igjen.

Shola og Teo forsøkte skuddfoten like før pause men ingen av skuddene var i nærheten av å teste keeperen.

Når dommeren blåste av omgangen var nok ingen av lagene spesielt fornøyde. Det var en rotete omgang med lange perioder mellom høydepunktene.

2. omgang

I pausen gikk Mathias Tønnessen inn for Shola. Vi får håpe det ikke var noen alvorlig smell på vår rutinerte stopper!

Et kvarter inn i den andre omgangen fikk våre trøndere to enorme muligheter. Et fantastisk innlegg fant Andreas Gundersen alene på bakerste. Hans avslutning traff tverligger før hans trønderske kamerat Teodor Haltvik fulgte opp med å banke ballen over fra kloss hold. Her burde vi tatt ledelsen!

Vi tok totalt over kampen i andre omgang, og Hødd la seg ekstremt lavt og kompakt. Det begynte å lukte scoring på Ekeberg.

Nye grep ble også tatt fra vår del. Remi Svindland, Keivan Ghaedamini og Yasir kom inn for Sverre Sandal, Håkon Hoseth og Teodor Haltvik.

Ledelse

Det ga raskt uttelling! Simen Hestnes plukket opp et skuddforsøk fra Robin og klinte ballen i nærmeste hjørnet. 1-0!

En prøvespiller fikk vi også se i aksjon i dag. Collins kom inn for Gundersen med drøye 10 minutter igjen av kampen.

På overtid river Tønna ned en motspiller på vei gjennom alene med keeper. Han er nok heldig som får gult kort og frispark imot der.

Langt inn på overtiden scorer Hødd på kampens siste spark. En retur faller i beina til en motspiller like utenfor vår boks. Han kliner til og får drømmetreff. Hødd sin eneste mulighet i den andre omgangen ga uttelling. 1-1.

I feiringen etter scoringen fikk Hødd sitt andre røde kort. Det var vanskelig å se hva dommer reagerte på der.

Takk til alle fremmøtte i dag! Spesielt Akademiet som stilte med dagens største heia-gjeng.