HER ER ÅRETS TRENERTEAM

Planene er pusset på denne uka. Nå kan 2020-sesongen bare komme.

I neste uke samler Jørgen Isnes troppene igjen og starter sesongoppkjøringen for fullt. Det vil si; allerede denne uka har deler av troppen vært samlet.

Sammen med resten av trenerteamet har nemlig Isnes hatt to intense dager på Lysebu. 2019 er grundig evaluert gjennom statistikk, observasjoner og refleksjoner. Kamper og enkeltspillere er gjennomgått.

Høye ambisjoner
Og – Isnes har stor tro på at han sammen med assistenttrenere Fredheim Holm og Lübeck, keepertrener Miki og fysisk trener Talsnes skal ta KFUM enda et steg:

- Den gjengen her har vært viktig å få på plass. Det er fantastisk at alle sammen er med videre. De kjenner godt til klubbens drift, verdier og ikke minst spillestil. Det er viktig for at vi kan dra dette videre, sier Isnes.

Og det skal ikke stå på sulten, selv om 2019-sesongen ble en sesong med en lang rekke av seire og oppturer.

- Denne gjengen elsker å jobbe mye og hardt, samtidig som de alle er ute etter å bli bedre. Det betyr at de er ute etter ny kunnskap og utvikling, både for sin egen del, men også for de som er rundt. Trenerteamet har høye ambisjoner på vegne av seg selv, teamet, laget og klubben.

Skal bli råere

Målet er at vi skal være like underholdende å se på, samtidig som vi skal bli enda råere.

— Jørgen Isnes
Selv om det har vært fri fra fellestreninger har det blitt jobbet godt. Fysioterapeut og fysisk trener Fredrik Talsnes har fulgt opp egentrening og det er gjennomført tester som viser stor fremgang på blant annet den skadeforebyggende delen.

I tillegg til at trenerteamet er det samme, er spillerstallen stort sett akkurat som den de jobbet med gjennom fjoråret.

- Vi økte treningsmengden noe i 2019 og kan øke litt til nå, samtidig som vi kan bygge videre på styrketreningen som har gitt resultater. Vi har en spillergruppe som jobber svært bra ved siden av fellestreningene som holder høy kvalitet. Sammen skal vi ta nye steg gjennom oppfølging og tilstedeværelse. Målet er at vi skal være like underholdende å se på, samtidig som vi skal bli enda råere.

Her er trenerteamet rundt KFUMs a-lag 2020:

miki
Nikolai Venedik (Miki): Keepertrener.

Har flere ekstraøkter i uka med keeperne på a-laget. Dedikert i sin oppfølging av keepere. I tillegg gir han tilbud til yngres keepere i klubben og bistår nå på damelaget.
 

tals
Fredrik Talsnes (t.v.): Fysio og fysisk trener.

Ansvar for oppfølging av skadeforebyggende trening, styrketrening, egentrening og alt som har med skader og det medisinske å gjøre. Gjort en meget god jobb siden han kom inn og sørget for at gutta har tatt nye steg på det fysiske.

lub
Anders Lübeck (t.v.): Assistenttrener.

Styrer deler av treningen som oppvarming og deløvelser. Ansvar for dødballer. Følger opp spillere individuelt med analyse. For- og etterarbeid på kampanalyse individuelt. Delt kampleder på rek-laget. En altmulig-mann som har sørget for et nytt løft på flere områder.

fredheim
Daniel Fredheim Holm: Spillende assistent.

Bistår Jørgen i hverdagen. Følger opp spillere individuelt i treningshverdagen på og utenfor felt. Jobber også i administrasjon. Analyse- og treningsplanlegger. Fungert også som sjef for vask/tørk av utstyr og tilrettelegging av utstyr i forbindelse med trening.

jisnes
Jørgen Isnes: Hovedtrener.

Hovedansvaret for treningsplanlegging, analyse og spilleroppfølging.  Følger opp støtteapparat, trenerteam og spillergruppe. Kampleder a-lag. Spillerlogistikk med spillere inn og ut i samarbeid med resten av team og sportslig ledelse. Hospitering opp fra junior.

Annonse fra Obos-ligaen: