_P8A4356

«Helt sykt. Jeg holdt på å besvime.»

Nuñez kan bare sammenligne dagens overtidsseier med én opplevelse han har hatt tidligere på en fotballbane.

SANDNES-KFUM 1-2 (1-1). - Dette var helt sykt. Jeg holdt på å besvime. Forskjellen på ett og tre poeng i den situasjon vi er nå, er helt enorm.

Vi snakker med Johannes Nuñez en knapp time etter at dommeren blåste av for full tid på Østerhus Arena. Det betyr også at det er en knapp time siden lagkamerat og hans gode Holmlia-venn Shola nikket inn målet som ga oss tre verdifulle poeng i opprykksjakten.

Begge de to har «Sandnes Ulf» på lista over tidligere klubber. Det betød absolutt ingenting da de stilte til kamp i dag. En kamp som fikk en tung start for KFUM-kameratene.

Tung start
Planen var å gå ut for å presse høyt og spille litt lengre. I stedet ble vi hardt straffet andre veien på dårlig kommunikasjon. De lyseblå trillet inn 1-0 og kunne også fått nummer to før kampen var ti minutter gammel.

- Etter det føler jeg at vi tar over, og så får vi straffa som gir oss utlikningen rett før pause, sier Nuñez.

Han var selv involvert i forspillet til straffa, og gjorde alt rett da han tok ansvar fra merket. Med en keeper foran seg som han har øvd straffer med tidligere.

- Under tida i Sandnes, var han andrekeeper og jeg øvde straffer med han. Da trente jeg på å vente ut keeper, husker jeg. Det gjorde jeg ikke i dag. I dag dundret jeg til. Skjøt hardt – og håpet på det beste, gliser vår toppscorer.

I siste sekund!
Etter pause hadde KFUM stort sett god kontroll.

- Vi skaper kanskje ikke så mange sjanser, men vi har veldig mange nesten-muligheter, og så føler jeg dommeren blir forsiktig etter at vi fikk den første straffa, sier Nuñez og har i alle fall én straffesituasjon i tankene.

Men vi skulle få uttelling da de fleste trodde det var over. Remi prikket panna til Shola foran mål, og fra kort hold stanget han inn matchvinneren.

- Helt fantastisk. Shola er en jeg har kjent hele livet, som kompis av min storebror. Jeg har sett opp til han, og nå er vi lagkamerater. Det gjør det ikke mindre imponerende at han har vært småsyk inn mot kampen, og har oppholdt seg i en annen garderobe enn oss, forteller Nuñez.

Med visekaptein Dodou solgt til Tromsø og sjefskaptein Rasch ute med skade var det Nuñez som ledet troppene med kapteinsbindet på armen. At det skjedde mot nettopp gamleklubben Sandnes var ikke noe spesielt.

- Nei, nei. Men det er selvsagt stort for meg å være kaptein for et lag som ligger i toppen av OBOS. Vi savnet selvfølgelig Robin i dag, men vi må vise at vi klarer oss uten. Jeg er ferdig med Sandnes. Nå skriver jeg min egen historie, i Kåffa.

- Hva slags historie er det du er ferd med å skrive?

- Vi spiller for karrierene våre alle mann. Vi vil rykke opp, og nå er det opp til oss selv. Vinner vi de siste sju, så rykker vi garantert opp. Nå handler det om å gjøre jobben, sammen. Vi er en utrolig sammensveiset gjeng, sier Nuñez, som skulle feire seieren i Sandnes sammen med broren som er bosatt der.

Neste søndag ønsker Nuñez og co. velkommen til festfotball på KFUM Arena når Mjøndalen kommer på besøk.

Annonse fra Eliteserien:

Flere nyheter