- Har hatt en fantastisk tid i KFUM

Emmanuel blir ikke del av KFUMs a-lag 2021.

Emmanuel Troudart kom fra Ull/Kisa til KFUM før 2019-sesongen. Det er nå klart at franskmannen har spilt sin siste kamp i Kåffa. Han stopper det på sine 30 kamper.

- Jeg har hatt en fantastisk tid i KFUM. Jeg har lært mye både som fotballspiller og menneske. Jeg har møtt utrolig mange flotte folk, og det er jeg veldig takknemlig for, sier Emmanuel.

Den høyreiste og kompromissløse midtstopperen jobbet en periode på klubbens fotballakademi.

På spørsmål om sitt beste minne i KFUM-drakt, lander han på kampen der han scoret sitt eneste KFUM-mål:

- Personlig er høydepunktet NM-kampen mot Nordstrand da jeg scoret i siste minutt. Som lag er det NM-avansementet mot Tromsdalen i fjor, sier 27-åringen.

For sin egen del trekker han også fram kampene han spilte mot Jerv i fjor (5-0) og Øygarden i år (6-0).

- Jeg vet ikke hvor karrieren fortsetter. Jeg håper å bli i Norge, har snakket med noen klubber, men valget er ikke tatt ennå.

Trener Isnes ønsker «Manu» lykke til videre – og takker for innsatsen i Kåffa.

- Manu kom til Norge for noen år siden og da var vi første klubb han prøvespilte for. Vi likte han veldig godt, men nivået vi var på da var avgjørende for at han havnet i Ull/Kisa. Gode sesonger der medførte at vi henta han til oss. På og utenfor banen har Manu levert. Godt likt på akademiet og i garderoben. Vi vet at han har et brennende ønske om å spille regelmessig, noe som ikke har vært tilfelle i år, og da håper vi han for en god fotballframtid et annet sted enn her, sier Isnes.

image00019
VIDERE I CUPEN: Jubelscener etter scoring i cupen mot Tromsdalen - en av de store minnene for Emmanuel i KFUM-drakt. Foto: Julie Fehn Eikeseth

 

Annonse fra Obos-ligaen: