«Håper på nye magiske cupøyeblikk»

Ullern i cupen i dag.

I de to siste norgesmesterskapene som har vært spilt har KFUM stått igjen blant de siste åtte lagene. I 2019 stoppet reisen hjemme mot Odd, mens Viking ble for sterke i 2021-cupen som ble avsluttet denne våren.

Nå er 22-versjonen av veien til Ullevaal i ferd med og legges. Cupdramatikk for flere lag i Eliteserien i går, og i dag avsluttes andre NM-runde, blant annet med Ullern vs. KFUM.

- Cupen har skapt magiske øyeblikk de siste årene. Da blir den viktigere og viktigere. Det er noe spesielt å spille om vinn eller forsvinn. Det setter en ekstra piff på kampene, sier Jørgen Isnes.

Han og gjengen har lagt bak seg den skuffende avslutningen av kampen i Sandnes.

- Jeg synes vi gjennomfører en meget god bortekamp frem til straffemålet. Vi følte vi hadde kontroll, men i det øyeblikket hvor Sandnes føler de er med i kampen igjen, får de energi og et overtak. Vi får sjelden satt lengre angrep og blir trykket tilbake. Når det er sagt, så er det to svake måter å slippe inn på og da blir det bare et poeng. Men første 60 gir oss muligheten til å bygge enda mer selvtillit, sier Isnes.

Keeper Brauti fikk seg en smell i hofta og er ute noen uker. Ellers er trioen Tore, Nunez og Keivan uaktuelle på grunn av strekk. Sistnevnte er klar først, omtrent rundt månedsskiftet.

Isnes håper å se Kåffa-folk rundt Ullern kunstgress i kveld, når kampen blåses i gang klokka 18.00.

- Det er fortsatt en stund til neste hjemmekamp, så benytt muligheten med kamp i nærområdet, oppfordrer KFUM-treneren.

Annonse fra Obos-ligaen: