- Gutta virker revansjesugne

Blink er dagens utfordring.

A-laget er på tur til Stjørdal i dag for å ta hjem årets førte borteseier. De fem bortekampene så langt har gitt 0-3-2.

Etter tap mot FFK borte og Start hjemme er det en poengsugen gjeng som retter kursen mot Trøndelag. Nå venter to seriekamper pluss cupkampen mot Frigg før ferie.

- Vi ønsker å avslutte godt før ferien, og det starter i dag. Får vi en god avslutning inn mot ferien, er vi med der vi skal være, samtidig er det såpass tett at denne serien setter seg langt utpå høsten. Men vi ønsker å sette et godt utgangspunkt før andre del starter i august, sier trener Jørgen Isnes.

Også med tanke på fjorårets kamper mot Blink har laget litt av hvert og revansjere.

- Vi har mye å revansjere fra i fjor mot blink. En hjemmekamp vi burde ha vunnet, samt en av våre dårligste kamper i fjor borte.

Men, enkelt blir det ikke:

- Blink har tre seire på de fire siste og har vært vanskelig å bryte ned etter stortapet deres mot Aalesund. Det er et godt organisert lag, som angriper hurtig og er fremoverrettet i spillet sitt. Det blir viktig for oss med variasjon i eget spill både defensivt og offensivt. I kampen mot Start ble det for pent og pyntelig i store perioder og vi angrep på en og samme måte litt for lenge. Vi har fått noen gode økter på formiddagen denne uken og gutta virker revansjesugne, sier Isnes.

Kampstart i dag er kl. 15.00. Kampen følger du på Discovery.

Gi ditt OBOS-tips før runden blåses i gang.

Annonse fra Obos-ligaen: