- Gutta elsket nyheten

Isnes om dagens beskjed om ligastart.

Trener Jørgen Isnes brukte feriedagen på sykkel i marka. Isnes hadde ikke helt flyt da kjedet på sykkelen røyk, men det var fort glemt da han fikk sitt høyeste ferieønske oppfylt: Beskjeden om at en start for OBOS-ligaen er satt til første uka i juli.

- Energinivået steg greit godt inne i Nordmarka, der jeg røyk sykkelkjedet mitt. Reisefølget lurte på hvorfor jeg ikke tok det med kjedet så tungt...svaret lå i pressemeldingen fra NFF.

A-laget kan starte opp med kontakttrening til uka, innenfor de stramme retningslinjene som er satt av Norges Fotballforbund, og seriestarten er satt til første uka i juli.

- Det er fantastiske nyheter. Gutta elsket nyheten og står nå klare til å innta feltet og spille fotball, selv om det finnes en rekke retningslinjer vi må og skal følge. De har vært pliktoppfyllende hele veien og blir nå satt på ny prøve med protokollen som må følges. Det får vi til sammen. Det blir spesielt dette allikevel. Gutta må nesten isoleres og garderobebruk er utelukket, sier Isnes.

Til uka går laget i gang med trening for fullt på KFUM Arena. De har da en drøy måned fram til det som ligger an til å bli seriestarten. Før det skal spilles om poeng i OBOS-liga, vil det også bli anledning til å legge inn treningskamper.

- Jeg gleder meg til en ny oppkjøring, og en kort en også, sier Isnes og har brukt timene etter at han fikk servert nyheten til å trykke på knappene som skal gjøre gutta klare til seriespill:

- Før vi gikk i ferie var periodeplanen klar med tanke på full treningsstart i midten av juni. Nå skyver vi bare på dette. Gutta har trent godt, noe testresultater viser. Nå blir det deilig å klinke til med spill/motspill. Det har vært savnet. Vi har også sett på mulighetene for å beramme treningskamper. 

Kampprogrammet for OBOS-ligaen er ikke klart, men det vil bli prioritert å spille flest mulig kortreistkamper i starten.

"Oppstart av kamper i Toppserien og OBOS-ligaen planlegges første uken i juli. Detaljer og justert spilleplan vil bli diskutert med interessegrupperinger og rettighetshavere", skriver NFF i sin pressemelding.

Annonse fra Obos-ligaen: