Vel gjennomført Brann-øvelse på Intility

Fire baklengs i Oslo-oppgjøret, men kampen mot VIF var uansett god øving til matchen mot Brann 9. mai.

VIF-KFUM 4-2 (1-1). Treningskamp mellom hovedstadens to beste fotball-lag i formiddag. Og de som tok turen for å overvære Oslo-oppgjøret fikk en trivelig servering til lunsj.

Vålerenga vant til slutt 4-2 i en åpen kamp, som ble spilt i 2 x 35 minutter.

Trener Isnes var likevel ikke fornøyd med alt han fikk servert.

- En fryktelig start på kampen, hvor vi gjør noen dårlige valg. Etter dette kommer vi oss godt inn i kampen. Vi spiller VIF lave ved flere anledninger og scorer som en konsekvens av det, samt har vi et par store sjanser. I andre omgang synes jeg vi spiller av presset til VIF ved flere anledninger, og produserer nok sjanser til å vinne, men i dag taper vi på grunn av pissmål imot, sier Isnes.

Fint Nosa-mål
Gutta i blått tok ledelsen i første omgang da Dønnum dro seg inn i banen og svingte inn en spesial i lengste hjørnet fra 16-metersstreken.

Like før pause var igjen en VIF-spiller sist på ballen, men selvmålet kom etter godt KFUM-spill. En gjenvinning høyt i banen. Dodou satte opp Hestnes til høyre som banket et innlegg inn foran mål som gikk via et VIF-bein, keeper og inn i mål.

Det var hjemmelaget som scoret først etter pausen på Intility. Dønnum slo langt inn i feltet før Udahl vippet inn ledelsen.

Men - KFUM kom tilbake. Igjen en god gjenvinning midt på VIFs banehalvdel. Robin spilte fint med Nosa før sistnevnte plasserte læret til side for keeper. Samme Nosa hadde en i stanga med hodet i første omgang.

Like langt igjen, men VIF hadde flere mål på lager. Nummer tre kom etter spill på små flater inne i KFUMs sekstenmeter, og selv med ni KFUM utespillere innafor 16, fant unggutten Dicko Eng (17) veien til nettet.

Brann neste
Kåffa var i nærheten av nok en utlikning.

Klemetsen Jakobsen med hode, Stavrum fra skrått hold i enden av et angrep han selv dro gang og Hoseth på et innlegg han ikke fikk perfekt treff på.

I stedet kom det en til andre veien. Etter en corner. 16 år gamle Kjelsen prøvde seg først med hodet, før han plasserte forsøk nummer to i mål.

- Vi er gode offensivt i dag, men jeg er ikke fornøyd med hvordan vi slipper inn mål på. Tre mål imot når vi ligger i etablert forsvar er irriterende, sier Isnes.

Han tar likevel med seg mange plusser i boka etter turen til Valle. Og det aller viktigste; det var god øving før Brann-kampen på Ekeberg 9. mai.

- Det er flere som spiller tidvis godt i dag, synes jeg. Brann spiller ikke ulikt Vålerenga, så her er det veldig mye fint å ta med seg videre inn i treningsuka etter noen fridager, sier Isnes.