- Gjorde vondt i sjela

Men nå er Brann-smellen historie. Mjøndalen neste!

Det ble invitert til fest. Et rekordstort publikum fant plass på tribunen. Og også på banen falt mange KFUM-brikker på plass i første del av OBOS-kampen mot Brann.

Moussa Njie puttet sitt første KFUM-mål på overtid av den første omgangen.

Så kom andre omgang med Brautis feilberegning og Mo med to gule og tidlig dusj da det gjensto et drøyt kvarter av ordinær tid. Det ble et kvarter å sette strek over.

- Jeg synes vi håndterer 10 mot 11 svært dårlig. Vi spiller på oss dumme brudd, gjør dårlige valg og ser rett og slett ikke ut de siste 15 minuttene. Det var kanskje det mest skuffende med kampen. I fjor spilte vi med 10 mot 11 mot FFK, og gjorde stikk motsatt. Det må selvfølgelig snakkes om og evalueres i trenerteam og spillergruppe, sier Isnes.

Langt fra håpløst
Men det skal også snakkes om det som skjedde før baklengsmålene begynte å trille inn. For det var også plusser å ta med seg.

- Vi er meget solide bakover i banen frem til det røde kortet. Brann har ingen store sjanser før de scorer. Vi er for dårlig i etablert angrep, men kommer inn i siderom flere ganger som burde vært utnyttet bedre.

Etter det begredelige siste kvarteret ble en tung kveld for KFUM-treneren.

- Jeg tror vi alle var skuffa og hadde litt vondt i sjela den kvelden og natta. Men i går var det en ny dag. Det var tross alt bare en enkelt fotballkamp, hvor det meste gikk galt de siste 15 minuttene. Resultatmessig juger denne kampen. Vi gjør ikke noen storkamp selv, men er nødt til å se bak resultatet og på prestasjon.

_P8A3191.jpeg

Skal slå tilbake
Og han har opplevd stygge smeller tidligere. I fjor ble det for eksempel tap med samme sifre på Raufoss.

- Vi slår stort sett tilbake etter slike tap, og det tror jeg vi gjør denne gangen også. Vi ser fremover og håper alle som var med å fylle opp Ekeberg og som holdt med oss dukker opp igjen både på bortekamper og hjemmekamper, sier Isnes.

Brautis feil og Mos utvisning fikk mye oppmerksomhet etter kampen. KFUM-sjefen er sikker på at det er to unge gutter som vil slå kraftig tilbake.

- Alle ser hva Brauti prøver på, og det har han uttalt selv. Det ble en feilvurdering og ender med scoring, som ikke burde vært der. Vi har hatt samtaler med han, og så vil det være en enorm erfaring for en ung keeper og ha dette i bagasjen. Det er ikke alle keepere som opplever dette med 700 entusiastiske bergensere rett bak seg. Det kan bli en styrke også. Brauti stod solide minutter før dette, og har gjort det i mange kamper før. Dette ble en enkel hendelse, som vi legger bak oss og dundrer på videre.

- Mo vet godt at det å sparke bort ballen er et meget dumt gult kort, og setter deg i fare resten av kampen. Den havner i botkassa. Gult nummer to er en konsekvens av et dumt ballbrudd, som vi hadde for mye av de siste 30 minuttene.

Nå gleder han seg til å ta fatt på jobben inn mot Mjøndalen-kampen på søndag. Billetter kjøper du her!

_P8A3487.jpeg

 

Annonse fra Obos-ligaen: