- For noen oppgjør vi har i vente

Sterk seier mot Sogndal og nå gleder Isnes seg til en kamptett juli.

KFUM-SOGNDAL 3-2 (3-1). Det ble en saftig revansje for Kåffa i dagens OBOS-møte med Sogndal.

KFUM-gutta kom ut i hundre og la grunnlaget for en ny trepoenger med tre mål før det var spilt en halvtime. Dodou, Simen og Nosa var sist på tre gode KFUM-angrep som havnet i målprotokollen.

- Det mest gledelige i dag er selvfølgelig tre poeng, men jammen var vi gode i første omgang. Vi har meget god variasjon i spillet og knebler Sogndal på en utmerket måte, sier Isnes.

Frisparkscoringen like før pause ga gjestene håp om å få noe ut av kampen, og det var også Sogndal som trykket på tidlig i andre omgang. Uten at det ble så mange sjanser, og ikke flere mål enn det de fikk omkring timen spilt.

- Vi bruker nok mye energi i første, og det blir en vanskelig start på andre. Jeg synes derimot Sogndal har lite sjanser og vi er også farligst i andre. Vi avslutter 2.omgang klokt og vinner fortjent, men med for lite mål, oppsummerer Isnes.

Der de fleste nå er i eller går ut i ferien, ruller OBOS-ballen på i full fart. Mye å glede seg til for de som er glad i juliball.

  • 7. juli: Åsane borte
  • 11. juli: Start hjemme
  • 17. juli: Stabæk borte
  • 25. juli: Ranheim hjemme
  • 31. juli: Grorud borte

- Det blir noen nydelige uker med fotball, - og for noen oppgjør vi har i vente. Her må Kåffa-folket være med på å mobilisere, oppfordrer Isnes.

 

Annonse fra Obos-ligaen: