- For mye desperasjon

Isnes skuffet over prestasjonen på banen, men hyller KFUM-kamerater utenfor banen.

KONGSVINGER-KFUM 3-1 (1-0). Det ble en ganske så mørk høstkveld i de dype skoger, for KFUM-kamerater som hadde tatt turen.

Selv om det ikke så så aller verst ut innledningsvis.

- Vi har god kontroll i starten av kampen og kommer til et par sjanser, som utnyttes svært dårlig. Kongsvinger har nesten ikke vært innom Brauti når de scorer sitt første, sier Isnes.

Profetskryt
Men det heter seg at mål preger fotballkamper. Og slik ble det også i Kongsvinger-hallen.

- Vi begynner å stresse i både press og valg med ballen. Det går tregt i ballbehandling og vi får sjelden vendt spillet med høyt nok tempo. I tillegg gir vi Kongsvinger store rom for overganger. Strukturelt går vi litt opp i liminga, men mye av det dreier seg om at gutta vil opp og frem. 2-0 målet er en konsekvens av nettopp det, oppsummerer KFUM-treneren.

Han meldte på forhånd at det ville bli tøft å få med seg noe fra Kongsvinger. Likevel hadde han håpet på en bedre prestasjon fra sine egne menn.

- Det er blanding av et kontringssterkt og aggressivt Kongsvinger-lag, samt et Kåffa-lag som ikke hadde nok kvalitet i det vi gjorde i dag. Men det vet jeg vi har, og er derfor skuffet over prestasjonen. Det blir litt for mye desperasjon hos oss, som gjør at vi gjennomfører en svakere kamp enn på lenge.

Noen KFUM-kamerater får likevel toppscore fra sjefen.

- Profetene var overlegne i dag. Vi vant på tribunen, men tapte kampen.

Stabæk forbi
Stabæk vant sin kamp og snek seg dermed opp på den direkte opprykksplassen, på målforskjell.  

- Vi vet hvor gode vi er, og mister ikke hodet etter en dårlig prestasjon. Såpass trygge er vi på oss selv. Det ble en dårlig dag på jobben og det utnyttet Kongsvinger godt. Det er lov å skryte litt av motstanderen. Sånn er fotball noen ganger, sier Isnes og lover at det er en offensiv gjeng som møter på jobb i morgen:

- Vi vet godt hva vi ikke traff på i dag og er vi alle sammen på jobb denne uka, har vi nok fått retta litt på det til Bryne-kampen. Det går mot en spennende høst dere. Fest setebeltene!

Her er kampene som gjenstår:
18/9: KFUM-Bryne
3/10: Start-KFUM
10/10: KFUM-Stabæk
17/10: Raufoss-KFUM
22/10: KFUM-Stjørdals-Blink
29/10: Brann-KFUM

Annonse fra Obos-ligaen: