- Et stort øyeblikk

Olden puttet i U21-debuten, men irriterte seg over at det ikke ble seier mot Sverige.

Da Norges U21-landslag spilte treningskamp mot Sverige i ettermiddag i Helsingborg, fikk KFUMs Lars Olden Larsen sin debut for Norges U21-menn.

Og OBOS-liga-toppscoreren tok med seg målformen inn på landslaget. For etter at Sverige kom i ledelsen på et selvmål, utlignet Olden for Norge.

- Jeg får ballen i mellomrom og slipper den videre, før jeg tar et løp inn i boksen. Ballen blir chippet vakkert inn til meg på fem meter. Jeg prøver å sette den på hel volley, noe jeg burde klart. Heldigvis havner returen i beina på meg, og jeg kan sette den til side for keeper, sier Lars til Kåffa.no.

Sverige scoret to ganger i andre omgang og vant til slutt 3-1.

- Jeg sitter igjen med en bittersøt følelse. Scoringen hadde smakt bedre om vi slo svenskene, noe jeg mener vi kunne gjort. Dessverre er vi for svake i flere av spillets faser i 2. omgang, oppsummerer Lars.

Han tar likevel med seg en god følelse, og mandag er det ny treningskamp mot Danmark.

- Det var et stort øyeblikk å gå ut med flagget på brystet. Både for meg og familien, innrømmer Lars.

Også for KFUM var det en stor dag. Å ha en aktiv KFUM-spiller i aksjon for U21-landslag har vi aldri hatt før.

U21-sjef Leif Gunnar Smerud, sier dette om kampen til fotball.no.

. Det var en del nye fjes, Lars Olden Larsen scorer jo i debuten sin. Vi snakket på forhånd om å ta krigen og trøkke til, det syntes jeg vi gjorde. Det er en gjeng som fighter godt og som periodevis kommer til litt spill også. Det er positivt, sier Smerud.

Alle foto: Erik Gusterud / kil.no

Annonse fra Obos-ligaen: