- Et møte med overmakten

- Det er slike kvelder vi har drømt om, sier Johs før møtet med Molde. (Foto: Snorre Veggan)

"Hent Molde. Hent Bodø. Vi er klare for det!"

Det var den ubeskjedne meldingen som ble kringkastet fra KFUM-hallen ut til Fotball-Norge etter opprykket i fjor høst.

Så langt har vi høyeste grad vist at vi var klare for det. Ubeseiret etter å ha gjort oss ferdige med Glimt og en sterk borteseier mot Molde.

I kveld hentes Molde til Ekeberg.

- Ingenting å tape
En real utfordring for et Kåffa-lag som har fått seg et par smeller den siste uka. Litt smårusk i maskineriet og en Haitam Aleesami ute med karantene gjør ikke utfordringen noe mindre.

- Det blir et møte med overmakten. Vi møter et Molde-lag stinne av selvtillit, men på den annen side; det er slike kvelder vi har drømt. For oss blir dette siste kamp for sesongen mot et topp-6-lag. Vi har ingenting å tape. Og når jeg ser i øya på gutta mine, så tror jeg faktisk at vi kan vinne, sier Johannes Moesgaard.

Smellen mot Viking irriterte. Det samme gjorde tapet mot Brann, men på en annen måte.

- Se på hvordan Brann kjørte over Glimt i første omgang i denne runden. Og så ser du hva vi gjorde der borte, hvor vanskelig vi gjorde det for Brann. Det sier litt om hva vi har i oss, melder Johs.

Kampstart kl. 19
Under flomlyset på KFUM Arena håper han å se en skarp Kåffa-utgave som kan plusse på en hjemmestatistikk som tross alt har fått seg et løft i de siste kampene.

- Vi må forsvare oss godt i det lave, og så må vi være mer truende. Vi må tørre foran mål, og ikke være så nølende. For eksempel når det kommer til å fyre av skudd.

Men selv om oppgaven knapt kunne blitt tøffere, har Johs trua. Selvsagt har han det.

- Vi møter overmakten, men vi har vist tidligere i år at da kan vi få til det utrolige.

Og så håper han alle KFUM-kamerater og ballglade Oslo-folk kjenner sin besøkelsestid. 

- Vi trenger all den støtten og energien vi kan få. Det er flomlys og det venter en deilig høstkveld, mot en topp motstander. Kan vi drømme om så mye mer, spør Johs.

Ja, vi vet om noen som drømmer om - og synger om - noe mer. For vi er da på vei... Og rammen rundt dagens kamp er noe av det nærmeste vi så langt har vært en Champions League-kveld på Ekeberg.

Møt opp - det er billetter igjen som du kjøper her! Kampstart kl. 19.00.

<em>Johannes Hummelvoll Nuñez takker KFUM-supporterne etter 2-0-seieren mot LSK sist. Foto: Amanda Pedersen Giske / NTB</em>
Johannes Hummelvoll Nuñez takker KFUM-supporterne etter 2-0-seieren mot LSK sist. Foto: Amanda Pedersen Giske / NTB


 

Annonse fra Eliteserien:

Flere nyheter