Bilal til Eliteserien

FKH neste stopp for Bilal. - Nå kom det et godt tilbud til oss som klubb, og et tilbud som var fristende for Bilal, sier Isnes.

Da Bilal Njie kom fra Odd og Eliteserien til Ekeberg høsten 2020, lå det litt i kortene. Om vi som klubb gjorde jobben vår, og Bilal gjorde sin jobb som spiller, ville Holmlia-gutten igjen få sjansen på øverste nivå.

Etter å ha imponert gjennom høsten i fjor, og igjen i cupkampene nå i mars, steg interessen betydelig omkring spilleren som hadde en KFUM-kontrakt fram til sommeren.

Til slutt var det FK Haugesund som landet en avtale.

- Det er selvsagt utrolig kjedelig å miste en av de beste spillerne vi har nå rett før seriestart, men dette visste vi kunne skje, og det var da også grunnen til at vi nylig hentet storebror Moussa, sier trener Jørgen Isnes.

KFUM har forsøkt å tegne en ny kontrakt med 23-åringen, men forstår også at det fristet med en retur til Eliteserien.

- Sånn er fotballen og fotball-hierarkiet. Nå kom det et godt tilbud til oss som klubb, og et tilbud som var fristende for Bilal. Da skal vi bare ønske han lykke til, sier Isnes, som de siste årene har sett flere spillere forsvinne til Eliteserien.

I det ser han også muligheter:

- Da får andre steppe fram. Vi mener at vi har gode offensive ressurser i de vi har her, selv om vi naturlig nok gjerne ville sett to blad Njie framme på topp når serien går i gang. Vi har blant andre spennende Nosa, Nunez er i form og vi har Brustad og Klemetsen Jacobsen på vei tilbake fra skader, sier Isnes.

KJØP SESONGKORT ELLER BILLETTER TIL GRORUD-KAMPEN!
 

_P8A9914.jpeg
Takk for innsatsen i Kåffa, Bilal!

 

Annonse fra Eliteserien:

Flere nyheter