- En stor dag for klubben

Bystyret vedtok i dag detaljreguleringen av KFUM Familiearena.

Vi har opplevd mange seire denne sesongen. I dag fikk vi en av de viktigste - som går langt utover hvor vi havner på tabellen i OBOS-ligaen 2019. Og i dag het arenaen Oslo Rådhus.

For i ettermiddag vedtok Bystyret detaljreguleringen av KFUM Familiearena. Et prosjekt som klubben har jobbet med i over ti år.

- Dette er en stor dag for klubben. Nå kan vi legge et grunnlag som sikrer god aktivitet for kommende generasjoner av Kåffa-spillere og beboere i vårt område, sier daglig leder Thor-Erik Stenberg.

Både KFUM og BSK fikk i dag gjennomslag for planene om anleggsutviklingen. KFUMs anlegg fikk av Arbeidspartiets representant skryt for den arkitektoniske retningen som nå er lagt, at det legges opp til grønne tak, at det kommer et svømmeanlegg og at det legges opp til et eget innendørs barnefotballanlegg. Fremskrittspartiet fulgte opp fra talerstolen med å si at at det haster å få disse prosjektene i gang.

- Det er en stor dag for idretten i Oslo i dag, sa Pia Farstad Von Hall fra Høyre.

Hun understreket at det er en gledens dag for de mange barn og unge som skal få bruke disse anleggene i mange år framover. Hun takket også KFUM, BSK og Idrettskretsen for det arbeidet som er nedlagt for de planene som i dag ble vedtatt.

- Nå gleder vi oss til å jobbe fram detaljene i prosjektet. Vi er glad for at flertallet i Bystyret har gitt oss støtte for de planer vi nå har for anlegget, sier daglig leder Thor-Erik Stenberg.

- Vi skal nå jobbe med fullt trykk de nærmeste ukene for å få detaljene på plass og dermed sette en oppstartsdato for arbeidet. Vi håper å komme i gang i løpet av våren 2020.

Det legges også opp til et informasjonsmøte i klubben i løpet av september.
 

Annonse fra Obos-ligaen: