En stor dag

Etter et hektisk kampprogram den siste tiden er det klart for eliteseriemotstand på KFUM-Arena. Gjør deg klar for cupfest på Ekeberg!

Det er mange som gleder seg til kveldens cupfest på Ekeberg. De siste dagene har det blitt jobbet hardt både i og rundt klubben for at kveldens kvartfinale i cupen skal bli et nytt sterkt Kåffa-minne.

  • For spillerne, for apparatet rundt, for klubben og for publikum så er dette en stor dag. Store dager er noe mange liker. En dag å nyte, en dag å by på seg selv og en dag å overraske. Der skal vi være i dag, er de velvalgte ordene fra hovedtrener Isnes noen timer før det braker løs.

Skulle han få rett kan vi vente oss nye magiske øyeblikk på Ekeberg.

  • Vi har vært gode lenge nå. Flyt vil noen si, men velfortjent flyt kaller jeg det. Vi er offensive i hodet og ønsker oss til cupfinale. Vi spiller ikke denne kampen kun for opplevelsen, vi har klokketro på at vi skal klare å vinne kampen.

Et tett kampprogram har dessverre sørget for at noen spillere er utilgjengelige, men det stilles allikevel en solid tropp til kveldens kamp. 

  • Troppen ser fin ut. Det har vært noe sykdom, men det er vanlig på denne årstiden. Simon og Brix er dessverre ute med skader, men Tobias er tilbake fra sykdom etter å ha stått over sist og er aktuell for spilletid. Vi har en fin mix av spillere i god form, friske bein og offensive hoder, så her er det mest glede og spenning og lite bekymring, avslutter Isnes.

 

Som også håper på solid oppmøte og god hjelp fra tribunen.

 

  • Nå trenger vi hjelp fra alle som møter opp på stadion. La oss vise nok en gang at fotballfest på Ekeberg er vi gode på! 

 

Kampstart er 18.00 Torsdag og billetter får du kjøpt på hjemmesiden vår: https://buyticket.no/kfum-kameratene/

Annonse fra Obos-ligaen: