- En kamp med litt dårlig tempo og energi

Isnes om HamKam kampen.

Det endte med uavgjort mellom de to store formlagene i OBOS-Ligaen, da de møttes i formiddag. Førsteomgang var en lang stillingskrig mellom de to lagene, med få sjanser. 

- Det ble en jevn og tett kamp, noe som ikke var uventet. Ham-Kam forsvarte seg godt, og vi slet med å ha endringer i tempo med og uten ball. Da får vi heller ikke brutt ned Ham-Kam, forteller hovedtrener, Jørgen Isnes og legger til:

-  Jeg synes vi turte litt lite i første omgang og det gjorde at Ham-Kam fikk kampen inn i sitt spor. Scoringen er et bilde på hvor vi burde vært oftere. Hurtig vending, maks aksjon rundt ballfører og innlegg. Dessverre holdt det ikke lenge, hvor vi både ga bort en unødvendig corner og ble veldig dårlig i 1 vs 1 i etterkant av corneren. Etter dette ble det en stillingskrig.

I andreomgang så åpnet kampen seg mer, og både KFUM og HamKam fikk hver sin scoring.

- Vi hadde fokus på mer tempovekslinger og hurtigere vendinger når vi hadde fått de over på en side. Det ble noe bedre i andreomgang, men dette ble en kamp med litt dårlig tempo og energi i begge lagene. Så greit med uavgjort, forteller Isnes. 

KFUM har nå forlenget rekken sin på kamper uten tap, fra syv til åtte. Dette er den lengste og beste rekken laget har hatt i OBOS-Ligaen. 

- Det er sterke tall selvfølgelig, på lik linje som det var svake tall i perioden før. Men det vitner om god karakter og mentalitet i gruppa. Det bygger selvtillit inn mot slutten av sesongen, forteller han. 

Nå er det de tre lagene som innehar tre av de øverste plassene på tabellen, som Kåffa skal møte. Neste kamp er allerede på førstkommende lørdag. 

- Sogndal først nå. Så kommer Ranheim og deretter Lillestrøm. Vi har vist at vi kan hamle opp med de beste i år, så dette gleder vi oss veldig til, svarer Isnes på spørsmål om hvor viktig deres gode form er, før de neste kampene.

LES OGSÅ: 
- Det er vondt å komme opp hit
Stopperkjempen sikret tre poeng
Kåffa-duo på rundens lag

Annonse fra Eliteserien:

Flere nyheter