- En herlig moral i gjengen

Under med to mål og en utvisning gjorde det vanskelig for Kåffa.

NEST-SOTRA – KFUM 2-2 (2-1). Det var mye som skjedde da Kåffa møtte Nest-Sotra i ettermiddag. For KFUM ble den første halvtimen alt annet enn god.

Mehnert ga 1-0 på kampens første sjanse etter 10 minutter, det ble 2-0 på kampens første corner etter omtrent 20 minutter og keeper Simon Thomas måtte av banen da det var spilt cirka 30 minutter, etter hodesmellen han hadde med målscorer Mehnert noen minutter tidligere.

Etter å ha hentet inn 2-0 med et fint Tore-mål rett før pause og en Robin-rakett rett etter hvilen, ble ikke sluttspurten helt som vi håpet all den tid vi ble redusert til ti mann da kvarteret gjensto etter at Daniel fikk sitt andre gule.

- Vi er tross alt fornøyd med ett poeng når vi kommer under 2-0 så fort. I tillegg til at vi spiller med en mann mindre og måtte bruke et tidlig bytte, sier trener Isnes.

Nest-Sotra er slått to ganger tidligere i år, men er en vanskelig motstander på gresset på Sotra. Klubben spilte kvalik til eliteserien i fjor høst.

- Igjen viser gutta sterk mentalitet. Det gleder meg. Det er en herlig moral i gjengen. Vi snur kampen og kunne fort ha gått opp til 3-2 også. Vi får etter hvert rom nok og muligheter for å være oss selv, sier Isnes.

Han er ikke fornøyd med hvordan lager framstår de første 20.

- De 20 minuttene lignet litt på cupkampen, men da scoret vi først. Denne gangen var det Nest som scoret først. Vi taper dueller og er litt naive i måten vi framstår, oppsummerer Isnes.

Igjen viser gutta sterk mentalitet. Det gleder meg.

— Jørgen Isnes
Daniels utvisning satte sitt preg på avslutningen av kampen, men treneren er fornøyd med hvordan denne perioden løses.

- Vi blir ikke passive og tør å stå litt høyere. Det ender med mange skudd fra distanse.

Mens Nest-spiss Mehnert forlot banen på båre etter at han kolliderte med Simon Thomas, forsøkte vår keeper å fortsette. Etter en halvtime måtte kanadieren likevel gi seg.

- Simon har fått seg en hjernerystelse, så han må ta det med ro noen dager, sier Isnes.

LES OGSÅ:
Poengdeling i dramatisk kamp

Alle foto: Guttorm Lende

Annonse fra Obos-ligaen: