- En deilig utfordring

Åtte dager, tre kamper, ni poeng. Ti prosent av OBOS-ligaen gjøres unna på en drøy uke med avspark søndag kl. 15.00.

Først venter et kamerat-oppgjør på Hamar, så skal vi til Grimstad og møte Jerv i midtuka før vi avslutter den tette kamprekka med hjemmekamp mot Ull/Kisa neste søndag.

- Vi ser veldig frem mot en uke med tre kamper. Vi hadde det i noen uker før sommeren også, og viste oss gode i mange av de kampene. Da var vi flinke til å bruke friske og raske spillere, så vi er nødt til å ta en kamp av gangen og ta en oppsummering etter at de ulike kampene er spilt. Stallen kommer nok til å bli brukt, noe den er god nok til. Uansett så er spillerne godt nok trent, og kan tåle alle disse kampene, sier Isnes.

Forrige runde var en rekke spillere utilgjengelige på grunn av skader og karantene. Det ser bedre ut ved inngangen til helgas runde.

- Akkurat nå har vi bare Fisnik og Aalmen ute for en lengre periode. Ellers er alle i trening, også  Simon og Lars er igjen disponible, melder KFUM-treneren.

LES OGSÅ:
Marius: - Veldig surrealistisk, utrolig gøy, men ikke overraskende

Revansjesugent hjemmelag
Da HamKam var på besøk tidligere i sommer, spilte Kåffa en av årets beste kamper. Det er grunn til å tro at det er et revansjesugent hjemmelag som står klar på Briskeby når det blåses i gang kl. 15 på søndag.

- Hamkam er nok et lag som føler at de burde hatt flere poeng. Men hvem føler ikke det i denne serien. De er et godt spillende lag, som ønsker å holde ballen i laget. De har kanskje ikke vært giftig nok når de først kommer opp i siste tredjedel. Der tror jeg faktisk forskjellen på oss og HamKam har vært, sier Isnes.

Han gleder seg til veldig til å komme til en arena og en klubb med gode fotballtradisjoner. 

- Vi gleder oss veldig til å komme til flotte rammer med en del folk, på en deilig arena og ikke minst en ny kunstgressbane.

Profet-buss
Selv kommer KFUM fra en svært solid hjemmekamp sist.

- VI ønsker selvfølgelig å forsterke det vi gjorde mot Sandnes Ulf. Her traff vi på avstander og posisjonering i vårt offensive spill, som gjorde at vi hadde et godt balltempo og mange spillerne rundt ballfører i ulike bevegelser.Det gjorde det dermed lettere å kunne være gode i gjenvinningen og vårt høye press, sier Isnes og legger til:

- Dette blir garantert vanskeligere mot HamKam, men det er en deilig utfordring.

Denne helga har Profetene satt opp buss til kampen. Isnes oppfordrer flest mulig Kåffa-folk til å henge seg på. Han opplever at det betyr mye for a-lagsspillerne at det er stor interesse rundt laget.

- At Profetene setter opp buss denne gangen setter vi veldig stor pris på. Jeg anbefaler å bli med den gjengen der. En fin stadion, alltid litt folk og ikke minst to spillende fotballag som dukker opp på Briskeby til helgen.

---

INFO FRA SJEFSPROFETEN OM BUSSTUREN:
VI HAR KUN 48 PLASSER PÅ BUSSEN SÅ VÆR RASK!

Pris for bussturen er 200kr, Dette skal vippses til Profetene #557596
NB! Merk betalingen med navnet ditt og evt de andres navn om du betaler for flere

Det inkluderer bare buss, Billett må bestilles selv. Vi anbefaler å gjøre dette på nett - da er det felt G som gjelder. https://hamkam.woow.no/#!/match/detail/303

Dette er reiseplanen på søndag:
12.45 Avreise fra KFUM-hallen
14.30 Estimert ankomst til Briskeby
17.10 Avreise buss fra Briskeby
18.45 Ankomst Ekeberg

Håper å se mange profeter og Kåffa-venner her vil være med på dette. Kle dere opp i Kåffa-drakten og ta med dere skjerf og strømper og det som hører til!

---

Varm opp til helgas kamp med å se høydepunktene fra sist lagene møttes!
 


Annonse fra Obos-ligaen: