En ettersommer spekket av go'biter

NC-kamp mot Glimt og fredagsunderholdning med LSK.

Det er ingen grunn til å gå glipp av noen av KFUMs kamper i Eliteserien. Søndag spilles siste kamp før ferien, hjemme mot Sandefjord, og billettene dine kjøper du her!

Men allerede nå kan det være lurt å legge planene for det som skal skje på andre siden av sommeren.

I dag har nemlig Norges Fotballforbund, i dialog med Norsk Toppfotball, Fotball Media og TV 2 valgt ut TV-kamper for august til og med første helg i september.

- Mulighetene i perioden er noe begrenset da våre klubbers deltakelse i UEFA-turneringer legger føringer på hvilken dag den enkelte klubb kan spille i hjemlig turnering. Dette kompliseres ved at dagene som er tilgjengelige varierer etter hvilken UEFA-turnering klubbene deltar i. Justeringer kan komme, derfor er enkelte kamper merket med stjerne. Justeringer kan også komme i runde 21 i OBOS-ligaen basert på uttak av landslagsspillere, sier Nils Fisketjønn, leder av NFFs konkurranseavdeling.

Her er oppsett for KFUMs kamper i denne perioden:

Runde 16: KFUM-Bodø/Glimt, lørdag 27/7 kl. 20.15
For et vorspiel til Norway Cup! Samme ettermiddag som åpningsshowet til Norway Cup, og kvelden før verdens vakreste fotballturnering sparkes i gang, møtes Glimt og Kåffa igjen. En kamp som ikke vil følges med mindre interesse etter runden sist helg. Her blir det rift om billettene.
NB! På grunn av europacup er det en åpning for at denne kampen kan bli flyttet til fredag 26. juli kl. 19.

Runde 17: Fredrikstad-KFUM, søndag 4/8 kl. 17.00
Dagen etter at Norway Cup er ferdig, fortsetter vi fotballfesten med bortekamp mot Fredrikstad. Vi har gode minner fra Fredrikstad stadion, og her har også gutta litt å revansjere. Bare å fylle opp biler og busser og komme seg til Østfold denne søndagen.

Runde 18: KFUM-Rosenborg, søndag 11/8 kl. 17.00
For en rekke med kamper! Søndagen etter får vi besøk fra Trøndelag, og her er det noen andre som har noe å revansjere. Vi gleder oss til vårt første møte med Rosenborg på Ekeberg noensinne.

Runde 19: KFUM-Tromsø, søndag 18/8 kl. 17.00
Ny hjemmekamp på Ekeberg. Tromsø denne gangen - her gjelder det å ha gjort hjemmeleksa dagen før skolestart.

Runde 20: Brann-KFUM, søndag 25/8 kl. 17.00
En av de virkelige go'bitene på bortebane i år. Her venter et fullsatt Brann stadion og et forventningsfullt hjemmepublikum. Mange KFUM-kamerater har snakket om dette som en bortekamp å få med seg, men vær obs; kampen kan flyttes på grunn av mulig e-cupspill for Brann, til 18. (UEL, Conf L) eller 25. september (CL).

Runde 21: KFUM-LSK, fredag 30/8 kl. 19.00
Fantastisk fredagskveld med Fugla på besøk! Her blir det helt sikkert utsolgt med et stort antall kanarifugler som ønsker å finne rede på Ekebergsletta denne siste august-fredagen.

Men som nevnt; Sandefjord først. Nå på søndag. Billetter kjøper du her!
 

Annonse fra Eliteserien:

Flere nyheter