- Ekstremt skuffende at det ryker på den måten

- Vi ga det bort, sier Isnes. Selv om han mener AAFK vant fortjent.

KFUM-AALESUND 2-4 (1-0). Det ble en fryktelig tung vei inn til KFUM-hallen etter dagens oppgjør på KFUM Arena for spillere og trenere.

Selv om gjestene viste at de er det beste laget i ligaen, var det forsmedelig for KFUM-gjengen at tapet kom på den måten det gjorde.

- Alt i alt taper vi fortjent, men det er likevel en fryktelig skuffelse at det glipper som det gjør. Vi ofrer oss godt i 85 minutter og der hvor offerviljen skal være enda vassere, i de siste minuttene, svikter vi, sier Isnes og legger raskt til:

- Akkurat det er ekstremt skuffende. Vi er ferdig med hederlige tap.

Kamp for «mannfolk»
Kåffa tok ledelsen ved Moses etter 25 minutter og hadde med seg ledelsen inn til pause. Aalesund utliknet direkte på et frispark før Olav Øby på fiffig vis fra dårlig vinkel la inn 2-1.

- Nå hadde vi dette, men ga det bort. Så er jeg den første til å si at Aalesund er best i denne kampen, sier Isnes.

Før kampen snakket han om at dette ble en kamp for «mannfolk». Det samme ble gjentatt på Eurosport i pausen av kaptein Sortevik.

For det ble aldri kampen for finspillet. Det inviterte heller ikke vær og baneforhold til.

- Det ble den fysiske testen vi så for oss. Jeg synes vi er for åpne defensivt i 1. omgang, samt at vi kvitter oss med ballen for raskt og enkelt. I 2.omgang synes jeg vi stenger deres løp i større grad.

Tre dødball-mål
Til slutt var det dødballmålene som felte Kåffa. Ett direkte fra hjørnespark, ett direkte på frispark og ett frispark som slås inn i feltet og forlenges av et AAFK-hode. Det fjerde målet til gjestene er en konsekvens av at KFUM jakter en utlikning langt inn i overtiden.

- Jeg håper vi kan lære av dette, som trenerteam og lag. Nå har vi hatt noen slike på tampen av kamper denne sesongen.

Men – når lærdommen er plukket med, så skal fokus rettes mot neste mulighet. Og den kommer om en uke, og også det mot et topplag – på KFUM Arena. Da er det Raufoss som tar turen.

- Vi kvitter oss med denne kampen i morgen etter gjennomgang. Da begynner vi å tenke på Raufoss-kampen, sier Isnes.

  • Tobias Collett måtte støttes av banen etter et kne i panna like før pause. - Han fikk en kraftig hjernerystelse, og måtte på sykehuset, melder Isnes.
Annonse fra Eliteserien:

Flere nyheter