Drastiske grep sikret poeng i Stjørdal

Etter 0-1 til pause og en førsteomgang der lite fungerte, tok Isnes frem hårføneren i pausen.

Stjørdals/Blink - KFUM 1-1 (1-0). I likhet med de foregående kampene viste KFUM seg sterke mot slutten, og var igjen nære ved å sette avgjørende scoringer på slutten av kampen. Men før det måtte sterke krefter i sving for å snu en svak åpning. 

Havnet under igjen
Også i denne kampen lot vi motstanderen foreta første trekk. Etter ni minutter av kampen danset et langt Blink-innkast frem og tilbake i feltet før Moa fikk en tå på ballen i returrommet. 

Klareringen kom ikke lenger enn at en rød spiller kom først på ballen. Fra drøyt 20 meter brukte Kjetil Holand Tøsse sitt presise venstreben og en god blanding av både tverrliggeren og stolpen til å sende hjemmelaget opp i føringen.

Praktskuddet var det lite å gjøre med, annet enn å konstatere at vi nok en gang slapp til farligheter når motstanderen har ballen i henda. 

Dermed havnet vi under i målprotokollen på ny. Og måtte spille mot en lavtliggende motstander med kontringskraft og iduellbuksene på. På ny. 

Resten av omgangen jobbet vi med å se etter både åpninger og løsninger, men som vi sier i KFUM: «Nesten begeistrer ikke Esten»

Kunne blitt enda verre
På tampen av omgangen holder vi på å gjøre en vanskelig oppgave umulig ved to anledninger. Først får Lasse Bransdal gå opp umarkert på bakerste stolpe og heade en ball mot krysset, bare for å se keeper Skjærstein avlive myten om at det alltid er ledig der. 

En av mange strålende redninger fra vår sisteskanse denne kvelden. 

Deretter gir ellers så solide Jesper Taaje ballen til en av OBOS-ligaens farligste spisser, som bakerste mann.

Med det som ser ut som et ønske om å rette opp egen feil umiddelbart klipper han ned samme mann bakfra, uten at dagens dommer så noen grunn til å blåse straffe av den grunn. Minus og minus ble pluss i akkurat den situasjonen.

Dermed gikk en illsint Lillebo, en sint Isnes og en skuffet Kåffa-gjeng mot garderoben etter en ny omgang under pari.

En svak førsteomgang hvor det går for sent med oss.

— Jørgen Isnes

Måtte vekkes i pausen
- En svak førsteomgang hvor det går for sent med oss. Vi vender ikke hurtig nok og vi lar oss på nytt straffe på et innkast som vi har hatt fokus på og snakket mye om den siste tiden, er Isnes sine tanker om det som ble levert etter første 45. 

Tankene ble også tydelig formidlet av KFUMs hovedtrener i pausen som brukte den velkjente hårføner-teknikken samt tre byttelapper til å etterlyse større tilstedeværelse og energi i eget lag. 

Og det fikk han.

Moula, Svindland og Lindquist erstattet Tavakoli, Mahnin og Ghaedamini, og bidro umiddelbart til at den andre omgangen startet bedre enn den første. 

Med økt aktivitetet på kantene og en bevegelig Sanyang på topp kom vi oss nærmere Blinks mål.

Etter 55 minutter fikk vi endelig uttellingen.

Tidligere KFUM-spiller Robin Jatta feilberegnet en Rasch-pasning i bakrommet, noe Sanyang oppfattet før hjemmelagets forsvar. Kjølig som en trøndersk sommerkveld satt toppscoreren vår inn utligningen alene med Emil Ødegaard. 1-1 og vi øynet muligheten for å spolere Blinks gode seiersrekke. 

Innbyttere kunne avgjortMot slutten bølget det frem og tilbake, hvor begge lag hadde sine muligheter til å avgjøre.

Skjærstein var i full strekk ved to anledninger og fikk brukt hele sin rekkevidde mot slutten av kampen.

To forsøk fra hjemmelagets innbyttere Ole Rødal og Andreas Petersen ble på spektakulært vis dyttet vekk av KFUMs nummer 1.

I motsatt ende av banen fikk Remi Svindland muligheten til å bli overtidshelt og matchvinner med en avslutning fra 7-8 meter.

Dessverre måtte både han og resten av KFUM-laget se Blink-kaptein Vegard Fiske ligge og sprelle på spreken da han klarte å avverge forsøket med en lang tå.

Med andre ord var det to mellomfornøyde lag som var enige om at poengdeling var greit til slutt.

- Vi gjør tre bytter i pausen og treffer brukbart på det. Jeg syntes vi får bra effekt og får opp energien og tempo i laget. Så alt i alt er det greit med uavgjort i dag, forteller Isnes avslutningsvis.

Annonse fra Obos-ligaen: