Dobbel-Lars sikret tre poeng

Lars Olden Larsen ble dagens mann da vi fikk årets første seier.

KFUM-NEST-SOTRA 2-1 (1-0). Etter en praktfull påske, var det siste ønsket for KFUM-supportere å fiske opp tre poeng fra påskeegget. Og i solskinnet på Ekeberg fikk alle i rødt og hvitt ønsket innfridd.

Med én scoring like før pause og én rett etter hvilen, sto Lars Olden Larsen for målene som sikret årets første trepoenger.

Jevnt fra start
Det ble som ventet en tett og jevnspilt kamp fra start. KFUM hadde ballen mest og skapte mest, uten at de det ble de helt store sjansene.

Den største sjansen i løpet av den første halvtimen, var det faktisk gjestene fra Sora som hadde. Innlegg fra venstre bak vårt forsvar. I feltet lurte toppscorer Sørensen, men en offensiv keeper-Knut kom ut og stoppet avslutningen.

Før det hadde vi hatt en stuss over fra Troudart på et frispark, et skudd over fra Moses og noen tilløp og innlegg fra kanten uten at vi fikk dreis på avslutningen.

Etter kampen mot Kongsvinger, sa trener Isnes at det var et tidsspørsmål før målene ville komme. Og det kom - da det var spilt nesten Men målet skulle komme. Etter et langt og godt KFUM-angrep kom den forløsende scoringen. Sortevik ut til Dodou på kanten, inn til Robin som bøyde ballen videre inn i feltet. Basit møtte ballen med pannna, keeper måtte gi retur og der var vår fotrappe Larsen rasket i hode - og med beina.

Lars snurret rundt rett foran keeper og pirket læret i målet.

Dobbel-Lars
Den andre omgangen hadde knapt kommet i gang før Lars var frampå igjen. Denne gangen tredd elegant gjennom av kaptein Sortevik. Alene med keeper gjorde Lars ingen feil. 2-0.

Gjestene la etter dette mer press på KFUM. Og etter hvert kom også sjansene. Vi pustet lettet ut da Robin reddet på strek da skuddet kom fra cirka 16. Keeper-Knut var utspilt, men hadde heldigvis fått besøk av sin gode Follo-kompis ved mållinja.

Nest-Sotra presset på i denne fasen av kampen, og fikk også en god mulighet til 12 minutter før slutt.

Så - fem minutter før slutt kom reduseringen som skapte spenning i sluttminuttene. Innlegget fra venstre ble enkelt headet i nettet bak Knut da Sotras Dang fikk god plass i feltet.

Nest-Sotra fortsatte å pumpe innlegg, mens KFUM hadde en rekke gode kontringsmuligheter som ikke ble utnyttet godt nok. Moses ble spilt hele alene med keeper på overtid, men klarte ikke å overliste mannen i gult bakerst hos Nest-Sotra. Kåffa-spissen rakk også en avslutning i metallet før dommeren endelig kunne blåse av kampen.

Takk for innsatsen til alle på og utenfor banen. Årets første trepoenger smakte så utrolig godt.