- Dette kommer til å bli gøy

«Obi» ser fram til å gi full gass som KFUM-spiller.

Det skal løpes fort for å henge med KFUMs frontrekke denne sesongen. En allerede rask offensiv får tilførsel av nye fartsressurser når Obilor Denzel Okeke nå tar plass i KFUM-stallen.

Etter at Oslo-gutten «Obi» imponerte i Asker-drakt i 2021-sesongen gikk turen til Fredrikstad i fjor. Nå vender hurtigtoget snuten tilbake til hovedstaden, flytter hjem til Manglerud og kler seg i KFUM-trøya.

- Jeg kommer til å ha det gøy her, sier 20-åringen med et smil.

- Her kommer jeg til en klubb som spiller utrolig morsom fotball, en trener jeg har hørt mye godt om og en spillergruppe der jeg kjenner veldig mange fra før. 

Leverte i Asker
«Obi» var innom flere klubber i ungdomsårene, blant annet Skeid, Vålerenga og Stabæk. Etter åtte mål på 26 kamper i Asker ble han belønnet med landskamper på U19 og «opprykk» til OBOS-ligaen da han gikk til Fredrikstad.

Der ble det ikke all verdens med spilletid i første del av sesongen, men i siste halvdel fikk han vist seg fram. Og han fikk bekreftelsen på at han har OBOS-nivået inne.

Også Johannes Moesgaard fikk sett nok til å hente en spiller som var på KFUM-blokka allerede i 2021.

- Jeg har ambisjoner om å bidra med fart og teknikk, og har veldig stor tro på at jeg vil ta nye steg her i Kåffa, sier «Obi».

Vi gleder oss til å se 20-åringen i aksjon, trolig allerede i helga. Han er med på bussen til Gøteborg i ettermiddag i troppen som møter Örgryte til treningskamp lørdag. 

- Vi får inn en type med ekstrem fart og ekkel å møte 1v1. Her er det helt klart et uforløst potensiale som vi skal få mye glede av, sier Johs.

IMG_1305.jpg
Velkommen, Obi!

 

Annonse fra Eliteserien:

Flere nyheter