Det vil seg ikke

En bitter utlikning i siste sekund sist. Og i dag årets fjerde uavgjort-resultat i en kamp der vi dominerte stort.

MJØNDALEN-KFUM 2-2 (1-1). Det var de to lagene helt nederst på tabellen i OBOS-ligaen som møttes til kamp i sola på Consto Arena i Mjøndalen tidlig i ettermiddag.

KFUM-gutta på jakt etter årets første seier og en opptur etter det bitre utlikningsmålet på overtiden av overtiden mot Start i midtuka. Trener Johs gjorde to endringer på elleveren. Dodou og Sverre inn for Hoseth og Nosa.

Og KFUM-gjengen fikk akkurat den starten vi kunne drømme om.

Robin og Obi trakk opp et angrep på venstresiden. Obi serverte perfekt langs bakken til Remi ved bakerste stolpe, som i andre kamp på rad ga oss en ledelse etter 35 sekunder!

Klart best
Utover i omgangen var det den lille buketten av KFUM-supportere som hadde mest å glede seg over. De røde og blå spilte ball og spilte seg til flere halvsjanser og nok store muligheter til å kunne trygge ledelsen.

Den største av dem fikk Dodou da han sto i enden av overlegget fra høyre. Avslutningen gikk dessverre i stolpen og ut i feltet.

Da den totale Kåffa-dominansen ikke ga fortjent uttelling, handlet det etter hvert om å komme seg inn til pausepraten med ledelse.

Men – så var det dette med overtid da…

Mjøndalen fikk et frispark midt inne på vår banehalvdel. Ballen ble lempet inn i feltet. En sjelden trykkfeil av Robin da han skulle få ryddet unna, gjorde at Adrian Hansen plutselig sto i posisjon til å enkelt banke ballen i nettet.

Dermed ble det en omgang med en drømmeåpning og en ditto nedtur av en avslutning. Innimellom der var det ganske så mye å glede seg over, for alle med KFUM-øyne.

Nytt ledermål
Det var et offensivt Kåffa-lag som tok tak i den andre omgangen. Med stor trafikk på kantene og stadige innlegg foran Mjøndalen-målet.

Tidlig i omgangen fikk Keivan en bra mulighet til å vise at han er mer enn en tofotsservitør, men headingen gikk like over mål. Litt senere var det Hestnes som ble servert i lufta midt foran mål, men med lite trøkk i headinga ble det enkel mat for keeper.

Etter drøye timen spill var en aktiv Obi på farten igjen, men med skudd fra skrå vinkel hadde keeper god kontroll.

Inn i den siste halvtimen satt vi fortsatt med en klar følelse av at vi var det beste laget og nærmest en seier.

Og da klokka tikket mot nesten 70 minutter fikk vi endelig maks uttelling for en ettermiddag med mye balltrilling.

På små flater fant Simen, Remi og Robin nøkkelen til å låse opp det brune forsvaret sentralt i banen. Til slutt var det Robin som lekkert spilte Simen alene med keeper. Løpsmaskinen trakk pusten en ekstra gang før han dunket læret sikkert i nettet.

Skulle det være nok til å få den etterlengtede trepoengeren?

Neida…

For ut av intet tryllet Mjøndalen fram en utlikning. Et innlegg fra høyre traff perfekt en Mjøndalen-panne rett foran Emil.

KFUM jaktet vinnermålet i sluttminuttene. Like før de 90 på matchuret, vendte innbytter Nosa opp inne i feltet, men skuddet gikk til side for mål.

Akkurat nå har vi ikke flyten som trengs i en jevn liga, og for alle med KFUM-hjerte var det nesten uvirkelig at vi ikke dro hjem til hovedstaden med full poengpott denne ettermiddagen.

Om en uke er det bare å møte opp når Kongsvinger kommer på besøk til Ekeberg.