- Det sitrer litt nå

Vil bygge på forsvarsspillet fra Viking-kampen og det offensive mot Mjøndalen.

Johannes Moesgaard (bursdag fredag) bruker sin første dag i 40-åra der han trives best, blant sine KFUM-gutter og i møte med en real motstander: Odd i Skien.

- Det sitrer litt i kroppen nå. I og med at Sarpsborg-kampen ble avlyst har det gått lang tid uten kamp, sier Kåffa-treneren.

Likevel kan det ha gjort godt med litt avstand fra kampen mot Viking der KFUM vant 2-1. Uka etter Spania-oppholdet var det en del slitasje i troppen.

- Vi har brukt denne uka godt, og har fått en del spillere på beina igjen etter en del rusk uka etter treningsleiren. De siste dagene har vært preget av glede, fart og humør. Nå er målet å levere en kollektivt god prestasjon, sier Moesgaard.

Han har fått gode - men litt ulike - svar fra treningskampene så langt i vinter.

- Vi ønsker å se igjen noe av det gode forsvarsspillet vi hadde mot Viking og noe av det gode angrepsspillet vi hadde mot Mjøndalen, melder Johs.

Det er en stor gjeng med KFUM-spillere som skal i aksjon på Skagerak Arena lørdag. Først spiller a-laget mot Odd med kampstart kl. 13 og så spiller rekruttlaget mot Odd-rekruttene kl. 15. Om du ikke har tenkt deg på tur til Skien, kan du se a-kampen på Direktesport.

Følgende spillere er ikke aktuelle for spill lørdag: Håkon Helland Hoseth, Mathias Tønnessen, Johannes Nuñez, Moussa Njie, Obilor Okeke, Adnan Hadzic og Jonas Lange Hjorth.

 

Annonse fra Eliteserien:

Flere nyheter