- Det har vært et eventyr

Lars Olden Larsen om høsten 2018, sesongen så langt og landslagsuttaket.

Lars Olden Larsen har vært gjennom et nesten uvirkelig fotball-år.

Han spilte en helt sentral rolle da KFUM spilte seg opp i OBOS-ligaen i fjor høst, har scoret 8 mål i løpet av de første ni serierundene i år - og sto på U21-trenerens liste da landslaget ble presentert i går.

- Det kom overraskende, ja. Først og fremst var det en kjempekul beskjed å få, og så blir det spesielt å representere Norge på nest øverste nivå. Det er kult for både meg selv, Kåffa og moderklubben Årvoll, sier Lars.

Han fikk 4 kamper for G18-landslaget i 2016. Den gang dro han med seg en ankelskade som satte han på sidelinja i fire måneder.

Lars håper på bedre Norge-lykke denne gang.

- Jeg skal være meg selv. Ta med meg det vi trener på i Kåffa, og forsøke å vise det over to kamper.

Han innrømmer at det har vært et spesielt år - og håper det bare skal fortsette. Selv om han utmerket godt vet at ikke ballen ruller hans vei sånn helt av seg selv.

- Som jeg har sagt før: Det har vært et eventyr. Jeg og resten av gutta skal jobbe knallhardt for å forlenge det, sier Lars som samtidig understreker at det ligger ufattelig mange timer bak suksessen han nå opplever. 

- Det handler om mange år med dedikerte treningstimer. En bevisstgjøring og stahet rundt eget arbeid har også vært viktig.

Det handler om mange år med dedikerte treningstimer. En bevisstgjøring og stahet rundt eget arbeid har også vært viktig.

— Lars Olden Larsen
Det er liten tvil om at han sånn sett får som fortjent - og bør være en fantastisk inspirasjon for alle KFUM-gutter og -jenter som vil ta det langt på fotballbanen.

Vi ønsker Lars lykke til i landskampene mot Sverige (7. juni) og Danmark (10. juni)!

Og så gleder vi oss først til å se landslagsspilleren i aksjon i rødt, hvitt og blått på KFUM Arena mot Notodden kommende søndag. 

Annonse fra Obos-ligaen: