- Det har gått for sent med oss

Kåffa vil slå tilbake når Ranheim kommer på besøk.

Etter en lang rekke uten tap stoppet poengmarsjen med 3-0-tapet i Sogndal sist helg. Nå vil trener Isnes ha Kåffa-toget tilbake på vinnersporet så snart som mulig slik at laget kan henge med i kvalikkampen helt ut.

- Nå er det sånn at alle lag har noe å spille for. Ranheim om kvalik og direkte opprykk, mens vi for kvalik. Det har vært deilig med en full treningsuke nå, der det har vært størst fokus på det offensive, sier KFUM-treneren.

Han har gode minner med OBOS-kamper mot Ranheim. Både fra bortemøtet i slutten av august da vi tok med oss en herlig trepoenger hjem, og fra Ranheim-kampen hjemme i 2016 da vi vant 3-2.

Vil opp igjen
Ranheim rykket ned i fjor og håper fortsatt på en raskest mulig retur til Eliteserien, men nest best i hovedstaden skal ikke gjøre det lett for de nest beste i Trondheim.

- Jeg tror det er to lag som ønsker å fremstå bedre enn sist kamp, så det er et godt utgangspunkt for den nøytrale tilskuer, sier Isnes.

Trønderlaget har sin egen stil og er med sine 58 mål mestscorende i ligaen.

- Ranheim kommer i klassisk 4-3-3, og er gode på det. De angriper med mye folk og er vanskelig å bryte ned når de er i etablert forsvar. De har målkåte spillere i mange posisjoner og et lag som tar lite hensyn til hva som venter dem, sier Isnes.

Mange spillere tilgjengelig
Egen kampplan er lagt etter timer med videoanalyse og terping på feltet:

- Først og fremst er vi nødt til å angripe hurtigere og mer fremoverrettet når vi er forbi pressledd, men også i kontringsfasen. Det har gått for sent med oss i de to siste kampene.

Selv om KFUM-prestasjonene ikke har vært av ypperste merke i de siste to kampene, har gruppa god tro foran det som blir årets siste kamp på KFUM Arena.

- Vi har selvtillit og har forhåpentligvis bygd opp nok energi og entusiasme før kampen på søndag.

Det gjør heller ingenting at Isnes nå nesten kan velge fra en fulltallig tropp.

- Stian, Lasse og David er alle tilbake, så det vil si at vi rår over 22 spillere til en 20 manns tropp. Tore har trent for fullt denne uka, mens Tobias har vært så smått på ball, melder Isnes.

Annonse fra Obos-ligaen: