- Det er tre poeng som gjelder

Kåffa går for seier mot ligalederen, mens Bohinen ikke hadde sett for seg et lag fra Ekebergsletta i toppen av OBOS-ligaen.

At Aalesund skulle kjempe i toppen av årets OBOS-liga er ingen overraskelse. At vårt juli-møte mot de oransje skulle kalles en toppkamp er nok en større overraskelse for de fleste.

Også AAFK-trener Lars Bohinen.

- Det var vel ingen som hadde sett for seg at et lag fra Ekebergsletta skulle klare å blande seg så godt inn i OBOS-ligaen som de har gjort, men de har spennende spillertyper, de har en offensiv, positiv gjeng. For oss som kjenner de litte grann fra før, så vet vi at det bor mye fotball i den klubben, men overraskende er det likevel, sier Bohinen til aafk.no.

Hør intervjuet med Bohinen her.

- De er favoritter
KFUM-trener Isnes blinket tidlig ut denne matchen da terminlista ble presentert.

- Dette er en kamp vi har gledet oss til i hele år. Det er et voksent lag vi møter, og den største utfordringen til nå i sesongen. For oss betyr det fest, og jeg håper mange Oslo-folk tar turen til Ekeberg, sier Isnes.

Om motstanderen, sier han:

- Aalesund er selvfølgelig favoritter. Det er et godt lag, med en dyktig trener. Og en stor tilhengerskare. Aalesund er et gjerrig lag som er vanskelig å bryte ned.

Men han har stor tro på et godt resultat.

- Det er tre poeng som gjelder, med vår måte å gjøre det på. Det er fullt mulig å få til, sier Kåffa-sjefen og fortsetter:

- Det er ikke vanskelig å motivere guts inn mot kamper om dagen. Det er konkurranse om plassene og det har vært mange som presterer. Det er viktig for oss ar vi får optimalisert treningsuken våre og får trent godt og hardt fremover. Jeg føler vi har fått en slik uke.

- Ingen enkel nøtt
Det som er sikkert er at KFUM ikke får noe gratis denne høsten.

For med resultatene som er levert vil Isnes’ menn bli møtt med stor respekt – også fra ligalederen.

- "Kåffa" er en gjeng med veldig gode fotballspillere som har gjort det meget bra. De er gode som lag, og kan å spille fotball, så det blir ingen enkel nøtt å knekke der nede, sier kaptein Fredrik Carlsen til klubbens nettsider.

Og får støtte av trener Bohinen:

- KFUM er et lag som på mange måter kan spille bekymringsløst, og som sikkert ikke har ambisjoner om å rykke opp i utgangspunktet. Det er nok av spillere der som har ambisjoner individuelt sett, men det er veldig lite forventningspress og resultatpress på dem, sier han til aafk.no.

Vi gleder oss til å få Bohinen og co. på besøk. Kampstart kl. 18.00.

 


 

Annonse fra Eliteserien:

Flere nyheter