- Det er nesten ikke til å tro

En rørt Stian ble cuphelt da KFUM gikk til kvartfinalen.

KFUM-TROMSDALEN 2-1 (1-1). Vi drømte om en ny minnerik KFUM-kveld i møte med Tromsdalen. Og det ble omtrent så spennende som da vi møttes til opprykkskamp høsten 2015.

Denne gangen var det en cupkvartfinale det ble spilt om, og denne gangen var det Stian Sortevik som ble den store helten.

Først ga han KFUM ledelsen i første omgang med sin venstrefot.

Og - da klokka tikket mot ekstraomganger på KFUM Arena, byttet han fot og hjørne og satte like godt sitt andre for dagen.

Dermed er KFUM et av de åtte lagene som ligger i bollen når kvartfinalen skal trekkes senere i kveld.

- Dette er egentlig helt uvirkelig. Kvarfinale i cupen! Med Kåffa! Jeg har opplevd en del som fotballspiller, men som øyeblikk er nok dette det morsomste jeg har vært med på, ikke minst når det skjer her på hjemmebane foran så mye KFUM-folk, sier en rørt Sortevik utenfor KFUM-hallen etter kamp.

Kapteinen skryter av hvordan både klubb, trenere og spillergruppa har tatt steg for steg. Nå ligger laget på 3. plass i OBOS-ligaen og er to kamper unna en cupfinale på Ullevaal stadion.

- Jeg tror vi kan gå hele veien, men vi må selvsagt ha marginer og så krever det at vi er konsentrerte og fortsetter den gode jobben som vi gjør hver eneste dag, sier Stian.

Dette er egentlig helt uvirkelig. Kvarfinale i cupen! Med Kåffa!

— Kaptein Sortevik
Han gidder ikke å tenke så mye på hvem som kan bli motstander i kvarten:

- Det viktigste vil være å få hjemmekamp. Her tror jeg vi kan slå hvem som helst.

Det var i det 92. spilleminutt at han fikk ballen i feltet og brukte sin eleganse og ro til å finne plass nede til høye for keeper.

- Det var så utrolig deilig. Der og da var det en enorm glede og lettelse, og så var det så kult å ha noen å løpe bort til etter scoringen og juble sammen med, og som var minst like glad som oss spillere, sier Stian.

 

Annonse fra Obos-ligaen: