Det er Kåffa i rødt, hvitt og blått!

Tre deilige poeng. Og igjen var Lars god å ha.

KFUM-STRØMMEN 1-0 (1-0). Det ble invitert til fest på KFUM Arena dagen før dagen. Den første halvtimen var det imidlertid få høydepunkter ute på kunstgresset. To lag som følte på hverandre og der ingen av lagene klarte å skape all verden.

I åpningskvarteret var det det sølvtrøyene som var nærmest scoring.

Men – Kåffa har gull!

Og gullet denne våren bærer drakt nr. 26. Lars Olden Larsen fikk først en sjanse der han bare traff sånn halvveis – og en Strømmen-spiller kunne enkelt rydde unna.

Det skulle bare gå drøye ti minutter til før Lars skulle få muligheten igjen – og fikk puttet sitt åttende ligamål i den åttende ligarunden! Og dette var ikke av den vanskeligste sorten.

Stian ble satt i gang på et kast fra Dodou, fikk en skotupp på ballen rett foran Strømmen-stopperen og fikk satt fart alene mot mål. Stian fant Basit foran mål, hans avslutning endte ved bakre stolpen der Moses pirket ballen i stolpen før den spratt ut til Olden Larsen som kunne sette læret i et tomt mål.

Kåffa tok med seg 1-0-ledelsen inn til pause.

I den andre omgangen var det gjestene som kom best i gang, og fikk lagt et press på Kåffa. Blant annet gjennom en rekke dødballer som ble lempet inn i feltet, der en av dem holdt på å snike seg inn nede ved stolpen.

I den andre enden smalt det i stolpen etter 70 minutters spill. Et innlegg fra Brix tok veien gjennom feltet og havnet hos en målsugen Moses. Skuddet gikk dessverre i metallet og ut i feltet, der Tores forsøk på returen gikk like til venstre fra stanga.

En liten trykkfeil fra Knut ga gjestene en god skuddmulighet kvarteret før slutt. Men vår sisteskanse var god å ha da Strømmen fikk en stor sjanse i det 90. spilleminutt.

Men Kåffa klarte å stå imot alt som kom i en vanskelig kveldssol i andre omgang og kunne til slutt juble for tre herlige poeng.

- Disse seirene er så deilige. En sliteseier, der ikke alt går helt som det skal. Vi blir trykket, men klarer å stå imot, sier trener Isnes til de frammøtte KFUM-supporterne etter kampen.

En perfekt oppladning i rødt, hvitt og blått før nasjonaldagen. Og igjen kunne vi sende en særlig takk til Lars Olden Larsen.