- Det blir en festdag på Ekeberg

Med Ekeberg-trøkk og en gjeng med KFUM-spillere som strutter av selvtillit.

Det en drøy uke til nasjonaldagen, men allerede mandag blir det en festdag på Ekeberg for alle som er glad i fotball og KFUM-kameratene.

Brann kommer på besøk til femte runde i OBOS-ligaen. Jørgen Isnes har både tro og håp om at det skal bli en reprise fra cupkampen tidligere i vinter.

- Vi slo Brann sist, hadde god kontroll på de da og det er en gjeng fotballspillere hos oss nå som tror vi kan slå Brann. Det sier mye om hvor vi i KFUM er per dags dato. God selvtillit, samt en relativt skadefri tropp og ikke minst en festdag på Ekeberg som vi alle elsker, sier KFUM-treneren.

Han forventer et fysisk solid Brann-lag, med noen flere strenger å spille på enn da vi møttes til cupduell.

- De er gode i offensiv boks og er robuste. De har flere individuelle ferdigheter i laget som kan avgjøre tette og jevne fotballkamper. Vi må holde de så ofte som mulig unna deres styrker, så jeg håper å se et KFUM-lag som styrer kampen og som gjør Brann frustrert. Samtidig vet vi at det vil bli perioder hvor vi blir trykket, og vi må stå i mot de stormene der gjennom godt duellspill og aggressivitet og intensitet i forsvarsarbeidet.

Isnes legger ikke skjul på at han elsker disse kampene. Med rammer som de vi får på Ekeberg mandag.

- Når over 700 bortesupportere kommer, så blir lyden høy. Jeg regner med at Profetene får med seg de mange Kåffa-barna og voksne som kommer til å heie seg hese og matche Brann også på tribunen. Det er på tide å få frem ordentlig Ekeberg-trøkk igjen, oppfordrer Isnes.

Det tikker mot 2000 solgte billetter. Det betyr at det er noen hundre billetter igjen, men ikke nøl med å kjøpe dine billetter. Gjør det her!

insta2022__brann54.jpg

 

Annonse fra Obos-ligaen: