Delaveris på lån fra Brann

- Jeg er klar for noe nytt.

En lang og vond skadeliste, ikke minst på offensive spillere, har sendt Jørgen Isnes og hans trenerteam ut på fisketur. Nå har de fått napp – i Bergen:

Branns Filip Møller Delaveris kommer på lån til KFUM. Oslo-gutten kan få sin debut allerede mot Kongsvinger mandag.

21-åringen, som spilte ungdomsåra i Lyn, slo gjennom på øverste nivå for Odd. Etter en god sesong i svart og hvitt i 2019, blant annet scoret han mot Kåffa i cupen høsten 2019, ble han hentet til Vitesse i Nederland. Der fikk han det ikke til å svinge, og Brann ble neste stopp.

Nå tar han seg en pause som Brann-mann for å prøve lykken i hovedstaden.

Klar for noe nytt
Om hvorfor Ekeberg blir neste stopp, melder Delaveris:

- Det er mange ting, men først og fremst fordi jeg føler klubben har troa på meg og har lyst til å få meg inn i laget. Og så føler jeg at spillestilen passer meg bra. Jeg er veldig klar for noe nytt, og da er Oslo fint å komme til, sier Delaveris som også tidligere har vært et navn på KFUM-blokka.

Vi ønsker å ha mer å spille på, og sette fart på karrieren igjen til unge og lovende Delaveris.

— Jørgen Isnes
Unggutten håper å kunne bidra på direkten i et lån som foreløpig bare strekker seg fram til 1. august.

- Jeg forventer å bidra med målpoeng, 1v1-spill og gjennombruddshissighet, samt hard defensiv jobbing, sier Delaveris, som først og fremst er en kantspiller.

Mange skader
For trener Jørgen Isnes vil nykommeren gi mer å spille på i det offensive. Spillere som var hentet inn for å være del av KFUM-angrepet i 2022 har vært uheldige:

  • Klemetsen Jakobsen opererer kneet i juni og må sannsynligvis belage seg på kun opptrening denne sesongen.
  • Brustad er det fortsatt en del usikkerhet rundt. Her håper Isnes å vite mer i løpet av uka.
  • Moussa har vært på sykehus på grunn av sykdom, og det vil ta litt tid før han er spilleklar igjen.
  • Philip er tidligst aktuell om en måned etter ankelbrudd.

- Denne rekka medfører et behov for en spiller inn, da vi har blitt ekstremt tynne i troppen og i angrepsrekka. Delaveris har slitt med tillit i Brann, er en ung Oslo-gutt og passer derfor inn i profilen vår. Han er en angrepsspiller med god fysikk og fart, samt en god avslutningsfot og 1-vs-1- ferdigheter, sier Isnes.

Overgangsvinduet i norsk fotball er for tiden stengt, men spillere under 22 år kan gå på utlån når som helst gjennom året. Derfor åpnet det seg en mulighet med Delaveris.

- Vi ønsker å ha mer å spille på, og sette fart på karrieren igjen til unge og lovende Delaveris. Vi gleder oss til å jobbe med Filip, sier KFUM-treneren.

Enda en grunn til å komme på kamp mandag med andre ord. KFUM mot Kongsvinger kl. 18.00. Kjøp billetter!

unnamed (6).jpg

 

Annonse fra Obos-ligaen: