CUPFESTEN NÆRMER SEG

Det går mot publikumsrekord og tidenes mest sette Kåffa-kamp.

Torsdag blir uansett en merkedag i klubbens historie. Tidenes norske cuplag, Odd, kommer på besøk.

Det bygger seg opp til den store festdagen. I dag har NRK vært på besøk for å lage forhandssaker på klubb og spillere. Kanalen satser stort på kampen med en sekskameraproduksjon og livestudio ved banen. Aldri før har vi fått anledning til å vise fram klubben, spillerne og KFUM Arena på den måten som vi gjør på torsdag.

Omtrent 1500 billetter er solgt og det er nå besluttet å sette opp en ekstra tribune langs sjuerbanen. Publikumsrekorden på 1866 fra 3. runde-kampen mot VIF kommer etter alle solemerker til å ryke.

- Denne kan utvides når vi ser salget det neste døgnet, men det er utrolig viktig at de som vil få med seg denne historiske kampen, nå kjøper billetter. Vi vil selvsagt ikke si nei til folk, men vi risikerer det om ikke folk kjøper billetter i tide, sier daglig leder Thor-Erik Stenberg.

Han understreker også at det er viktig at publikum møter tidlig opp, og ikke fem minutter før kampstart.

- Kom tidlig, her blir det aktiviteter og mulighet til å kjøpe seg mat og ha det hyggelig med KFUM-kamerater i alle aldre. Det er kjedelig å stå i kø utenfor arenaen når kampen er blåst i gang, sier Stenberg.

KJØP BILLETTER HER!
  

 

Annonse fra Obos-ligaen: