Brix og Dodou tatt ut på landslaget

Med i Gambia-tropp.

Kristian Brix og Dodou Gaye er med i den foreløpige Gambia-troppen som er tatt ut til en treningsleir i Marokko om kort tid.

Brix har også tidligere blitt tatt ut, men da har det ikke passet i planene.I vinter var han også med i et uttak, men den gang var det passet som ble utfordring og ikke at det ikke passet…

- Det er alltid en ære å bli tatt ut på landslaget. Det beviser at man gjør noe riktig. Vi har dessverre litt problemer med pass, men jeg håper det ordner seg denne gangen, sier Brix, som har norsk mor og gambisk far.

At han nå kan få med seg back-kameraten fra KFUM, gjør lysten enda større til å slutte seg til landslaget:

- Jeg synes det er ekstra gøy at Dodou er tatt ut. En spiller med masse fotball i seg, og som har fremtiden foran seg. Det er en kjempenyhet og viser at Kåffa er et sted å være for å ta ytterligere steg, sier Brix.

Gambias landslag går under navnet «Skorpionene» og er på 163. plass på FIFA-rankingen. Denne Gambia-troppen har også to andre innslag fra norsk fotball: Mjøndalens Jibrill Bojang og Lillestrøms Sheriff Sinyan. Her finner du troppen.

Treningsleir og kamper spilles i landskamppausen som kommer i juni, og det vil derfor ikke gå utover spill i KFUM-trøya.

- At vi har flere landslagsaktuelle spillere i stallen er moro. Det er en drøm for mange å spille med flagget på brystet og her vil de spille med og møte spillere som er i solide ligaer rundt omkring i verden, sier trener Jørgen Isnes.

 



 

Annonse fra Eliteserien:

Flere nyheter