Bråstopp på Raufoss

Etter noen uker med solid poengfangst, ble det en real nedtur for Kåffa-gutta på Toten.

RAUFOSS-KFUM 5-1 (2-0). Det var en KFUM-gjeng med stor selvtillit som dro til Toten i dag. Målet var å hente hjem seier nummer fire på rad.

Slik ble det definitivt ikke.

Tre Raufoss-mål på under ti spilleminutter rundt pause ødela kampen fullstendig. Vel øynet vi håp om poeng da Taaje stanget inn en redusering og vi skapte litt i etterkant av det, men det siste kvarteret scoret Raufoss to til, og kunne fort fått enda et par-tre til...

Raske mål
Oppgjørene mellom Raufoss og KFUM pleier ofte å være åpne kamper med stor trafikk begge veier. I dag var det spilt nesten en omgang før det ble særlig action foran målene.

Og da var det foran KFUM-keeperens mål det skjedde.

Først i det 40. minutt. Ballen spratt Raufoss sin vei etter et innlegg i boksen. Skuddet fra Karlsbakk ble satt oppe i målets høyre hjørne.

Bare fire minutter senere var KFUM utspilt igjen. Og igjen satt ballen i nettet høyt i mål.

Det ble derfor en tung tur inn til pausepraten for KFUM-gutta.

Vondt gikk til verre bare noen minutter ut i den andre omgangen. For allerede tre minutter inn i omgangen lå Raufoss-mål nummer tre i nettet, etter en dødball denne gangen.

Dermed så det relativt mørkt ut med tanke på poeng for KFUM-gutta. Ikke minst så lenge KFUM også sleit med å spille seg til gode sjanser.

Taaje-scoring
Etter en times spill ble det tent et håp. Taaje steg til værs og stanget inn et frispark fra Keivan.

I perioden som fulgte hadde KFUM fete muligheter til å spille seg skikkelig inn i kampen. Først noen minutter etter scoringen da Keivan slo flatt inn foran mål, og så senere da samme mann sto for legget der Remi nikket over fra god posisjon.

Kvarteret før slutt skulle det definitivt vise seg at høstdagen var gul på Raufoss. Fra kort hold og med god tid dunket Markus Aanesland inn 4-1 for hjemmelaget. Ydmykelsen ble total da Raufoss la på til 5-1 noen minutter før slutt. Og i sluttminuttene kunne det fort blitt enda mer.

Da er det bare å løfte blikket fram mot onsdagens cupfest på Ekeberg. Da kommer Kristiansund på besøk, med Moses Mawa i spissen.

Gledelig å se Jørgen Hammer tilbake på banen i dag. Stopperveteranen fikk drøye 20 minutter på banen. På plussiden at også Håkon Hoseth var tilbake fra skade.