- Bør ikke bli noe svakere i år

Tabelltipsene på KFUM varierer stort ved inngangen til ny sesong.

Det tabelltippes over en lav fotballsko ved inngangen til en ny sesong. Mange er spente på Kåffa foran OBOS-ligaen 2020. Spilte seg inn til topp-20 i norsk fotball i 2019. Er det mulig å gjenta den bedriften?

Ja, mener Dagsavisen som setter KFUM opp på en fjerdeplass – bak de tre lagene som rykket ned fra Eliteserien i fjor.

«Fjorårets store overraskelse bør ikke bli noe svakere i år. Fjorårets sesong varte til desember, nå har Jørgen Isnes fått tid til å bygge en enda bredere tropp med masse talent. Eneste minus er at overraskelsesmomenter er borte», skriver Dagsavisen i sin vurdering.

Også Eurosport har tro på en ny kvalik med KFUM involvert.

«Har bredde i troppen, og kamp om plassen i startoppstillingen. Det kan komme godt med i et tett kampprogram. Toppstriden i OBOS blir så tett og jevn i år. Klarer KFUM å leve opp til sesongen ifjor? Ja, det tror jeg!», melder Eurosports OBOS-ligaekspert.

Tips? 5. plass.

Andre tips heller i retning av en plass mellom kvalik og nedrykksstrid. Både Nettavisen og Dagbladet plasserer for eksempel Isnes og co på en 8. plass.

«Vi tror det blir tøffere for KFUM i år enn i fjor, basert på at motstanderne vil være mer påpasselige når de møter «Kåffa» i 2020. Og hvem skal score målene?» Spør Dagbladet i sin vurdering.

Lokale OBOS-liga-følgende aviser som Hamar Arbeiderblad og Rogalands Avis setter Kåffa på henholdsvis 6. plass og 9. plass.

Men – fra i kveld får tips være tips. Det er på tide å spille om poeng igjen etter sju måneders ventetid. Vi gleder oss!

ER DU OBOS-LIGAENS BESTE TIPPER?

Annonse fra Obos-ligaen: