- Blir rart å forlate klubben

Yannis søker nye utfordringer.

Yannis Moula var del av en god 98-årgang i KFUM-kameratene. Etter åtte år i klubben og de siste sesongene på a-laget, er det nå klart at den fotrappe vingen har spilt sin siste Kåffa-kamp, i alle fall i denne omgang.

- Det er litt blandede følelser. Det blir rart å forlate klubben jeg har spilt for de siste åtte årene, men samtidig så høres det greit ut med nye impulser og blanke ark. Vi hadde samtaler om å fornye kontrakten min litt tidligere i år, noe jeg takket nei til. Mest for å se hvordan året utviklet seg, og hvordan det ble med spilletid. Etter endt sesong, var begge parter enige om at en ny klubb er det beste for min utvikling, sier Yannis.

22-åringen noterte seg for 14 kamper i årets serie, og der høydepunktet var matchvinneren mot Sandnes Ulf. Etter over 60 kamper for KFUMs a-lag er det ikke helt klart hvor karrieren kommer til å fortsette.

- Jeg har en anelse om hva det neste blir, men ingenting er bestemt enda, sier Yannis.

Trener Jørgen Isnes tror det vil være bra for Yannis å prøve seg i nye omgivelser.

- Yannis har lekenheten alle burde kjenne på når de spiller fotball. I tillegg har han kanskje den beste timingen på løp og gjennombruddskraft i dagens tropp. Yannis har vært med på profesjonaliseringen fra dag en, men nå skilles være veier. Det er alltid litt tungt, det, men jeg tror dette er bra for Yannis. Vi vil følge med på utviklingen og som alltid står dørene oppe i Kåffa-hallen ved en senere anledning, sier Isnes.

Vi takker for alle meterne du har lagt ned for Kåffa, Yannis - og ønsker deg lykke til videre!

 

yannis1
MATCHVINNER: Yannis scoret da vi slo Sandnes på Ekeberg i høst. 

 

Annonse fra Obos-ligaen: