Blink-kampen ligger igjen på Værnes

Isnes før Sandnes Ulf.

I morgen kommer Sandnes Ulf på besøk på Ekeberg. Det er et lag som har tatt godt med poeng, men som også er inne i en svakere periode, uten seier på de tre siste kampene. 

- Det er et lag som er nede i en liten bølgedal, forteller hovedtrener, Jørgen Isnes.

Isnes forteller også at det er et godt fotballag de møter i morgen, som nå ligger på kvalikplass på tabellen og legger til: 

- Vi må se opp for den offensive kraften de har. 

Tre strake tap
KFUM står med tre strake tap, mens rogalendingene spilte uavgjort sist borte mot Raufoss. Sist lagene møttes i Sandnes vant hjemmelaget 3 – 1, etter tre store tabber av laget fra Ekeberg. 

- Personlige feil må vi luke bort fra sist, det er vi klar over, forteller Isnes og legger til:

- Først og fremst er vi et revansjesugent lag, men det er vi hver kamp etter et tap. 

Forrige gang de møttes var kampen preget av et Kåffa-lag som ikke klarte å sette sjansene og som gjorde tabber, som de måtte betale dyrt for.

- Vi hadde en del innleggssituasjoner og store sjanser i den kampen som vi ikke satt, så jeg vil tro de har gjort endringer når de kommer hit i forhold til det, forteller Isnes. 

På fredag gikk også KFUM på en smell hvor de fikk bank av Blink og tapte 4 – 1 borte. Det er resultatmessig den dårligste kampen, denne sesongen for klubben. 

- Den kampen kastet jeg i Trondhjemssjøen på vei hjem, det gjorde gutta også, forteller Isnes og legger til:

- Det er noen kamper i løpet av en sesong hvor veldig lite stemmer, og det var en sånn type kamp.

Trenger seier
Laget har hatt to gode økter siden kampen og Isnes forteller at gutta har respondert bra til tross for det stygge tapet: 

- De er selvfølgelig veldig skuffet over egne prestasjoner etter kampen, men jeg har vært klar på at en sånn type kamp er bare å legge bak seg. 

Han forteller også at han synes det var den desidert dårligste kampen de har spilt i år, men at de ikke har brukt noe unødvendig energi på den. 

I starten av sesongen var det forsvaret i KFUM som skinte og var det beste leddet i laget, mens utover sesongen har det falt litt sammen og de har sluppet inn noen lette mål de siste kampene. 

- Avstandene mellom ledd og i ledd må være tettere. Vi må forsvare oss bedre i boksen og i 1 vs 1 dueller. Når det er på plass, så vil vi få muligheten med ball, der vi skal være best. Men nå må vi ta ting i riktig rekkefølge. Det vet gutta godt, forteller Isnes.  

Laget trenger nå sårt tre poeng ettersom de ikke har vunnet på hjemmebane på seks kamper. 

- Mulighetene er alltid gode i OBOS-Ligaen. Men da må det jeg har pratet om være på plass, forteller Isnes. 

LES OGSÅ:
Bank av Blink
- Vil fremstå enda råere
Tore tar to nye år

Annonse fra Eliteserien:

Flere nyheter