Banker by-rival!

To vidt forskjellige omganger ga oss seier og målfest mot by-rival!

Grorud - KFUM (0-0) 1-3

Der er vi i gang!

De første 20 minuttene av kampen byr på lite festfotballl. Vi har hatt kampens eneste sjanse ved Mo Lion Njie. Han headet ballen en drøy meter utenfor mål ved en corner.

Det er på corner neste mulighet kommer også! Corneren tas kort og Robin skyter fra nærmest død vinkel ute ved cornerflagget. Ballen går via begge stengene og i mål, men dommer blåser for offside. Det var trolig en av våre spillere som forstyrret keeper fra en offside-posisjon.

Vi begynner å få et lite tak på kampen etter den annullerte scoringen. Grorud sliter med å holde ball i laget.

Grorud sitt første skudd kommer etter at halvtimen er spilt. Sereba får plass til å lade børsa fra 20 meter men skuddet er for svakt og Brauti har god kontroll.

Dodou dribler seg elegant forbi hjemmelagets back før han slår inn i farlig område. Ballen går dessverre gjennom hele feltet.

Stor mulighet for Simen Hestnes! Nunez finner midtbanespilleren som vender opp og tester lykken fra 20 meter. Ballen skrur fint mot lengste hjørne men dessverre går ballen en liten halvmeter utenfor mål.

Rett før pause får Nunez en enorm sjanse! Han drar fint av siste forsvarspiller hos Grorud og forsøker å curle ballen rundt motstandernes keeper fra kort hold. Ballen ender like utenfor.

Vi har mye ball i denne første omgangen men skaper relativt lite. Til gjengjeld er hjemmelaget veldig sjeldent farlige. En omgang hvor ingen av lagene får det offensive spillet til å sitte.

Pause

Like etter starten av 2. omgang får Kristiansen hos hjemmelaget en enorm mulighet. Han får skyte fra 10 meters hold men Brauti er nede og redder med beina. Kjemperedning!

Så løsner det for Nunez! Han spiller flott gjennom Moussa som får sitt forsøk reddet av keeper. Returen faller til Nunez som iskaldt plasserer ballen i mål mellom to forsvarsspillere. 0-1!

Det smakte nok godt for vår angrepsspiller som har slitt med skader gjennom første halvdel av sesongen.

5 minutter senere dobles ledelsen! Simen Hestnes tar seg inn i feltet og avslutter i ubalanse. Ballen sniker seg inn via stolpen. 0-2!

Nå skjer det mye her! Brauti med en kjemperedning når Kristensen forsøker seg på nytt fra kloss hold. To vidt forskjellige omganger så langt!

Kampen åpner seg

Vi får mye mer rom å boltre oss i etter de to scoringene. Denne gangen får Moussa ta med seg ball inn i boks før han drar av en forsvarsspiller. Men siktet er dessverre ikke stilt inn, så avslutningen går over mål.

Remi, Delaveris og Keivan byttes inn etter drøye 60 minutter. Simen Hestnes, Nosa og Hoseth går ut.

Så scorer hjemmelaget. Sereba plukker opp en svak klarering av Aaron og banker ballen ned i hjørnet. 1-2!

1-2 varer ikke lenge! Remi scorer fra brå vinkel. Han blir spilt nydelig gjennom av nunez før han banker til mot Grorud sitt mål. Keeper er på ballen men klarer ikke å forhindre scoring. 1-3!

Til tider vanskelig å skrive her i 2. omgang. Sjansene hagler! Nå kommer Delaveris alene med keeper men ballen setter han over mål.

Nunez tas av banen, Tore Sørås kommer inn.

Delaveris med nytt skudd på mål. Han vender opp like utenfor 16-meteren og skrur ballen mot lengste hjørne. Avslutningen er for svak og keeper redder enkelt.

Et mål var altså alt denne kampen trengte. Det har virkelig åpnet seg opp i 2. omgang!

Vårt siste bytte kommer etter 80 minutter. Robin Rasch går ut, Moa Mahnin kommer inn på sin gamle hjemmebane. Dodou overtar kapteinsbindet.

De siste 10 minuttene har det skjedd fint lite, vi har god kontroll på kampen. Det legges til 3 minutter, dette burde gå!

Det går! Kampen ender 1-3!