- Avgjørende situasjoner går mot oss

KFUM-spillere tok tapet med fatning, men var skuffet over det som ser ut som snytt scoring og minst et snytt straffespark.

START-KFUM 1-0 (1-0). KFUM hadde ikke den nødvendige flyten og de nødvendige dommermarginene med seg på Sør Arena i ettermiddag.

- Vi får tre avgjørende situasjoner mot oss. Scoringen rett før pause var ikke offside, så vidt jeg skjønner, og så skal både jeg og Brix ha et straffespark, sier kaptein Sortevik.

Han stusser over det som skjedde da vi fikk utlikningen avblåst rett før pause på det som var et glitrende innøvd frispark.

- Jeg opplever at det tar lang tid før linjedommer vinker, og det synes jeg er merkelig. Om han er sikker, bør han flagge med en gang, sier KFUM-kapteinen.

Selv mener han at han blir snytt for et straffespark i andre omgang.

- Jge blir ikke klippet ned, men jeg blir holdt og får et spark der som gjør at jeg faller. I tillegg blir Brix meid ned der en gang,

Selv var Stian lenge usikker til dagens kamp på grunn av en lårskade. Helt til i formiddag var han usikker på spill.

- Det var på ingen måte noen optimal oppladning for meg, men det gikk sånn ok, sier Stian.

Han synes laget gjør en middel første omgang, men synes andre omgang var bedre. Dessverre fikk ikke Kåffa satt avslutningene på mål.

- Akkurat nå er jeg litt tom, både i kropp og hode. Jeg skulle veldig gjerne holdt på halvannen uke til. Vi er skuffet nå, og kom hit med god tro på å ta oss videre, sier Stian.

- Men når vi får dette litt på avstand, så må vi selvsagt være veldig fornøyd med det vi har levert denne sesongen. 

Annonse fra Obos-ligaen: