NTB_dcQhd-875YQ

Arkan Resul kan sende Kåffa til eChampions League

I dag starter eSerien 2024. Kåffa er med for første gang! I slutten av måneden skal det avgjøres hvem som kan smykke seg med den gjeve eSerien-tittelen og en plass i eChampions League.

Arkan Resul er en av Norges mest meriterte eFotballspillere. 28-åringen fra Asker har tidligere representert Vålerenga, Jerv og Lillestrøm, der han i førstnevnte klubb vant den aller første utgaven av eSerien. I tillegg har han representert det norske landslaget i eFotball mange ganger, der han ved flere anledninger har båret kapteinsbindet. Nå er han klar for å representere Kåffa i eSerien!

Arkan Resul og Magnus Myhrhaug Kristiansen
eSerien-vinner: Arkan Resul (til venstre) vant den første sesongen av Altibox eSerien i 2019. Her avbildet med sin tidligere lagkamerat Magnus Myhrhaug Kristiansen. Foto: Terje Pedersen / NTB

Drømmen om eChampions League
Blant premiene i potten er en direkte kvalifisering til gruppespillet i eChampions League. Veien dit blir ikke enkel, men ambisjonen til Arkan er klar.

– Gruppen min er tøff, der jeg møter flere av de aller beste spillerne i Norge. Mitt første mål er å bli blant topp fire i gruppen, og dermed komme meg til et sluttspill. Deretter får vi ta kamp for kamp.

eSerien vender tilbake
Årets utgave av eSerien er ikke den første. Norges offisielle liga i EAFC vender tilbake etter tre år. Vinneren kvalifiserer seg til gruppespillet i Champions League og får i tillegg muligheten til å spille seg til en plass i verdensmesterskapet.

Det er totalt 16 lag som skal konkurrere om den prestisjefylte eSerien-tittelen. I første omgang skal det gjennomføres et gruppespill der de 16 lagene er fordelt på to grupper.

Gruppe A, vår gruppe, består av Bodø/Glimt, Bryne, KFUM, HamKam, Lyn, Raufoss, Rosenborg, Åsane. 

I gruppespillet spiller vi mot samtlige lag i vår gruppe to ganger, én gang per kampdag. Første kampdag er i dag, lørdag 6. april. Neste kampdag er lørdag 13. april. De fire beste lagene i hver gruppe kvalifiserer seg til sluttspillet i Off-Pitch Arena i Oslo, 27. og 28. april. Mer informasjon om eSerien kan du finne her.

High risk = High reward
Arkan beskriver seg som en aggressiv eFotballspiller. Han elsker å presse høyt, spille med stor risiko, og er en spiller som kan gjøre det ekstraordinære på den virtuelle gressmatta. Med andre ord har vi hentet en eFotballspiller etter Johs smak; en spiller med x-faktor.

– Det er mange likheter mellom fotball og eFotball! Det handler i stor grad om å ta gode beslutninger; både med- og uten ball. I tillegg har de beste spillerne i verden en gjenkjennelig spillestil, på lik linje med Manchester City og Real Madrid.

Vi ønsker Arkan Resul velkommen til oss – og masse lykke til på veien til eChampions League! 

Annonse fra Eliteserien:

Flere nyheter