- Årets tropp er bedre og med større potensial

Isnes mener han går inn i sesongen med en tropp med et større potensial enn 2021-utgaven.

KFUM-trener Jørgen Isnes er veldig fornøyd med gjengen han samlet på Ekeberg mandag morgen for årets første hele arbeidsuke for spillerne. 

Det er tatt farvel med noen spillere etter at 2021-sesongen ble avsluttet. Nå er det tid til å lære seg nye navn for KFUM-supportere.

I frontleddet er det hentet inn både unge og spennende angrepsspillere i Petter Nosa Dahl og Thomas Klemetsen Jakobsen, i tillegg til rutinerte Fredrik Brustad som har vist sine kvaliteter på øverste nivå. Juba var på lån hos Ull/Kisa, men denne uka ble det klart at han blir gul og grønn på permanent basis

Spennende nykommere
På midtbanen har vi forsterket med Simen Hestnes. Ellers er midtbaneflokken som var med på slutten av sesongen fortsatt med oss videre her. Robin fikk store deler av 2021 spolert på grunn av skader, men har ambisjon om å spille en sentral rolle på årets KFUM-utgave. En annen mann som vi håper å se på banen igjen er uheldige Håkon Stavrum som mistet hele 2021 på grunn nok en kneskade.

- Han er fortsatt i opptrening, og vi håper han på et eller tidspunkt blir klar. Han er ikke på ball med laget ennå. Han er innstilt på dette skal gå bra og har fått klarsignal for å kjøre på fra fysioer. Det viktigste er at vi gjør det i riktig tempo, sier Isnes.

I forsvaret har vi fått inn Momodou Lion Njie. En spennende kraftpakke, opprinnelig fra Kolbotn, hentet fra Moss nå. I dette leddet har vi også god kontinuitet all den tid både Hammerog Dodouhar signert nye kontrakter.

Mer fart i laget
Keeperduellen fortsetter mellom jevngamle Jonas Brauti og Emil Ødegaard. De to 22-åringene kom til klubben i løpet av fjorårets sesong og fikk begge vist seg godt fram for KFUM-supporterne.

- Troppen ser veldig bra ut. Årets tropp er bedre og med et enda større potensial enn den vi hadde i fjor, så får vi se om vi får ut potensialet i fellesskap, sier Isnes.

- Vi har fått inn enda mer fart i laget, samt gode treningsspillere som har lyst å ta mye steg. I tillegg til fart har flere av disse spillerne spisskompetanse som kler måten vi så ut på i 2021.

I årets første møte med gjengen satte Isnes avslutningen av 2021 opp på tavla. 

- Vi er enige om at vi vil bygge videre på det. Måten gutta brukte dagene, forberedte seg på og måten vi fremstod på i kampene når det kommer til fokus og mentalitet ble nevnt, og vi har et ønske om å være der fra dag 1 denne sesongen. 

LES OGSÅ:
Her er vinterens treningskamper
Oppstartspraten med Isnes


 

Annonse fra Eliteserien:

Flere nyheter