- Årets mest stabile prestasjon

Isnes om Åsane-triumfen.

KFUM-ÅSANE 3-1 (1-0). Det var en lettet og glad Jørgen Isnes som jublet med sine gutter på Ekeberg onsdag kveld. Han gledet seg over tre mål, tre poeng og i tillegg mye positivt å ta med seg fra prestasjonen.

- Jeg synes prestasjonen er den mest stabile prestasjonen vår i år, og kanskje er det årsbeste når  det kommer til deler av spillet vårt. Det legges ned mange meter, i tillegg til aggressivitet og intensitet i det vi gjør. Det smitter over på det offensive, oppsummerer Isnes.

KFUM vant ballen flere ganger gunstig, både ved høyt og lavt press. Og ved ballerobring var laget mer fremoverrettet enn i kamper tidligere i år.

- Jeg er imponert over at vi klarer å stå så høyt i presset så lenge i den varmen som var på Ekeberg i dag, sier han.

Av enkeltspillere var det mange som leverte en solid kamp. Her er noen av de KFUM-treneren vil trekke fram etter dagens seier:

- Knut gjør noen meget gode redninger. Remi vinner mange baller inne sentralt. Alagie presser godt, mens Juba og Hoseth er flinke, spesielt i kontringsfasen. Det er dessuten morsomt å se Keivan løfte seg etter å ha bli byttet ut i Stjørdalen sist.

Med tre poeng på toppen av feriekofferten gjorde laget et byks på tabellen ved å gå opp til 17 poeng.

- 17 poeng er for lite ut i fra de uavgjort-kampene vi har hatt. Men vi er som sagt på skuddhold før del to. Nå skal vi angripe både cup og siste del av serien med positivitet, sier Isnes.

Vi ser fram til lørdagens cupkamp mot Frigg, og ønsker deretter alle gutta noen gode og velfortjente feriedager.

LES OGSÅ:
Tar ferie på kvalikplass

Annonse fra Obos-ligaen: