Årets Isnes-oppsummering

Årets spiller, årets mål, årets takling, årets innhopp osv. Sjekk KFUM-treneren årets-kåring for sesongen.

Trener Isnes har fått kvaliktapet mot Start på avstand og har hatt noen dager på å fordøye 2019-sesongen.

- Som lag har vi vært veldig stabile. Vi har i perioder vist oss fra vår beste side både som lag og klubb. Vi har vært uredde i måten vi har angrepet OBOS-ligaen i år. Det har gjort oss gode nok. Vi ligger i toppen av flere statistikker, så det er ikke tilfeldig at vi er der vi er i dag, sier trener Isnes og peker på  flere indikatorer på at det er gjort store framskritt:

- Klubben har vist at vi sender gjerne spillere til høyere nivå og at Oslo-gutter hører hjemme på et høyere nivå. Noen av kampene har også vist den store Kåffa-familien fra sin beste side. Mange barn og voksne på kamp som lager en fin ramme. Vi får mye skryt, men vi vet at vi har lange veier å gå på mange områder som lag og klubb også. Det gir motivasjon for hardt arbeid videre.

Men litt mer tilbakeblikk på 2019 først:

I forrige uke hadde a-laget sin siste trening før de tok en lang ferie fra fellestreninger. Lørdag hadde de også sin velfortjente sesongavslutning med heder og kåringer.

Her kommer årets kåringer:

Årets spiller: Kaptein Sortevik tar hjem den for andre år på rad. En fantastisk sesong med 9 mål og 19 målgivende! I en periode fast plass på rundens lag i OBOS-ligaen og kåret til tidenes KFUM-spiller i forkant av cupkampen mot Odd.

Årets toppscorer: Moses Mawa dro til Strømsgodset i løpet av sesongen, men puttet nok før han dro til å bli toppscorer. 13 mål. Lars Olden Larsen nærmest med sine 10.

Årets mål: - Denne er det kamp om, sier Isnes og her er det ikke til å komme unna de to fra omtrent midtbanen – først ved Øby og så ved Robin. – Jeg går Robin sin, hvor det skjer litt mer i forkant av scoringen. Begge to hører jo hjemme på årets målkavalkader.

Her ser du Robins drømmetreff!
Årets beste kamp: - Det må ha vært mot Ull/Kisa. Sandnes Ulf, Jerv, HamKam ligger rett bak. De kampene rundspilte vi lagene.

Her har du høydepunkter fra Kisa-kampen!
Årets bortekamp: - Her tar jeg bortekampen mot Sandnes Ulf. En berg-og-dalbane av en fotballkamp som ender med overtidscoring.

Årets redning: - Denne er vanskelig. Knut og Simon har flere. Men Simon sin mot Asker er sterk og Knut sin på Sør Arena i kvaliken.

Årets Profet-innsats: - Det må være Kongsvinger-kampen på Intility. Da kokte det bak oss. En deilig opplevelse.

Årets melding på benken: - Det er mange meldinger på benken i løpet av en kamp, men velger heller å ta en situasjon. I frustrasjon etter at vi fikk annullert scoring mot Start, så skal jeg ta en prat med hoveddommer i pausen. Jeg går bort til han, men forteller meg da at nå har han fått nok. Da skjønte jeg lite, men rett bak dommertrioen ruslet en slukøret keepertrener. Han hadde selvfølgelig vært der før meg og gitt dem huden full. Det må jeg altså leve med på benken, sier Isnes med et smil.

Årets innhopp: - Det må være Juba. Både i Jerv og Strømmen-kampen kommer han inn og scorer.

Se Jubas innbyttermål mot Jerv!


Årets takling: - Den må jeg vel ta selv…fra Start-kampen. Jeg forholdt meg til sonen min og når Kabran først var der, så går jeg selvfølgelig inn for å ta ballen…

Årets skuffelse: - Det må være at vi ikke klarte å slå noen av topp 3-lagene.

Årets overraskelse: - Det må være at vi har vært såpass stabile gjennom hele året. Det er gledelig.

Året oppsummert i tre ord: - Energisk, respektløst og kontrollerende.

Annonse fra Obos-ligaen: