- Alt er bare fint

Keeper-Emil havnet på legevakta etter Finne-knotter i hodet. Nå i kveld melder han om at alt er fint, etter å ha sydd ti sting.

Det var mange KFUM-kamerater som ble bekymret da keeper Emil Ødegaard ble liggende i feltet etter en smell.

En uheldig Brann-spiss Bård Finne løftet foten høyt med knottene først da han forsøkte å sende gjestene i ledelsen.

Det endte i en real smell.

- Jeg ser at det kommer en ball sprettende inn i feltet og jeg tenker at dette er en mulig ball for meg å gå ut på. Jeg reagerer på at foten hans er så høyt oppe, men nå er det «point of no return». Jeg oppfatter at han toucher ballen først men at jeg «redder» ballen og at den går via henda mine. Jeg kjenner i etterkant at han treffer meg med foten og jeg opplever fort at det var noe feil. Heldigvis var helsepersonell kjapt tilstede og hjalp meg, sier en takknemlig Emil.

Han ble etter hvert bandasjert og hjulpet av banen. På legevakta ventet ytterligere behandling, men likevel oppmuntrende beskjeder. Tross alt.

- Alt er bare fint. Jeg har sydd 10 sting der jeg fikk et 10 cm langt kutt. Jeg er ikke kvalm, og ikke svimmel. Alt er etter forholdene bra!

Fra legevakta gratulerte han gutta med ett poeng og ikke minst keeperkollega Henri Sørlie med en fantastisk debut. 17-åringen kom til KFUM fra juniorfotball i Langhus før fjorårssesongen.

Med andrekeeper William Da Rocha ute med skade, var det tid for debut rett foran Brann-fansen.

Selv var han klar for at han ikke rakk å bli nervøs, og at han strengt tatt ikke visste hva han skulle være nervøs for.

Like rolig var ikke mannen som har et særlig ansvar for gutta med hansker.

- Jeg skal innrømme at jeg var litt nervøs da han måtte inn der, men fy så stolt jeg var. Han er iskald og gjør utrolig mye bra, sier keepertrener Miki.

Vi gratulerer Henri med en fantastisk debut, og er glad det gikk så bra som det gjorde med Emil.

Foto: Annika Byrde/NTB

Annonse fra Eliteserien:

Flere nyheter