«Alle muligheter til å gå hele veien»

Slik vurderer Stian mulige kvalik-motstandere.

Lørdag blir det klart hvem som står på motsatt banehalvdel på Intility til uka. Vinneren av Kongsvinger mot Sogndal på Gjemselund tar turen til hovedstaden onsdag.

Kaptein Sortevik har stor tro på eget lag før kvalifiseringen går i gang.

- Vi har god erfaring med kvalik fra i fjor og vet hva det handler om. Vi vet også at alle lagene vi møter er fullt mulig å slå. Vi har møtt flere av dem tidligere i år, så vi vet hvor nivået ligger og hva som kreves. Et eventuelt Eliteserie-lag vil ikke nødvendigvis være noe bedre enn for eksempel Start, så her har vi alle muligheter til å gå hele veien, sier Stian.

Om lagene som kan bli motstandere i løpet av den neste uka – Start, Kongsvinger og Sogndal, sier Stian:

- Start er nok det sterkeste av de tre. De har et godt kollektiv og spillere som kan gjøre ting på egen hånd. De er også godt trent. De to andre vil jeg si er ganske jevne med forskjellige kvaliteter. Kongsvinger har nok litt mer x-faktor i noen enkeltspillere, samtidig er Sogndal et mer voksent og robust lag med litt bedre fysikk.

Hjelp oss å mobilisere før onsdagens kamp på Intilty. Ta med deg unge og eldre KFUM-kamerater og la oss fylle opp Intility når vi spiller denne historiske kvalikmatchen!

KVALIKPROGRAMMET:
KAMP 1: 23/11 kl. 18:00 Kongsvinger – Sogndal, Gjemselund
KAMP 2: 27/11 kl. 18:30 KFUM Oslo – Vinner kamp 1, Intilty Arena
KAMP 3: 1/12 kl. 15:00 Start – vinner kamp 2, Sør Arena
KAMP 4: 7/12 kl. 18:00 Vinner kamp 3 – Nr. 14 i Eliteserien
KAMP 5: 11/12 kl. 19:00 Nr. 14 i Eliteserien – vinner kamp 3


 

Annonse fra Eliteserien:

Flere nyheter