Æresvakter for a-lagsheltene

Over 200 fotballskolebarn sto æresvakt da a-lagsgutta gikk over fotgjengerfeltet i formiddag.

I dag var det den deilige dagen derpå på Ekeberg.

Vel begynner det å bli en stund siden ingen banke RBK. At vi skulle banke de to ganger i løpet av debutsesongen i Eliteserien, var likevel i overkant.

Og i dag ble a-lagsgutta virkelig gjort stas på etter en ny triumf mot Rosenborg.

Tidenes første  hjemmeseier i Eliteserien kunne knapt ha smakt bedre. Ettersmaken i dag var slett ikke verst den heller. Verken for spillere eller små og store supportere.

Omtrent 220 fotballskolebarn - jenter og gutter i alderen 7 til 13 år - og omtrent 30 ungdomstrenere fant fram Kåffa-flaggene og stilte seg opp som æresvakter da gutta gikk over veien for å ha en rolig økt på gresset der poengene ble sikret i går. 

Null VAR-snakk, kun solskinn og smilende ansikter som fikk muligheten til å ta "high five" med sine helter. Fra gutta var det også en takk for det solide oppmøtet de har opplevd på kampene så langt i sesongen.

- Det er dette som er Kåffa! Den nærheten vi kan ha mellom a-lagsspillerne som får vise seg fram på det høyste nivået, og alle barna i klubben som ser opp til disse gutta, sier akademileder og fotballskole-ansvarlig Jon Terje Kristiansen.

Han mener a-lagsgjengen vår fortjener skryt for hvordan de stiller opp og byr på seg selv.

- De er en fantastisk inspirasjon for mange av disse jentene og guttene som drømmer om å bli fotballspillere. A-lagsgutta og trenerapparatet vi har her, er virkelig forbilder som vet å knytte bånd til resten av klubben, sier Kristiansen.

Allerede på søndag kommer en ny mulighet til å fylle opp KFUM Arena. Kjøp billetter til Tromsø-kampen her!

<em>Kaptein Robin Rasch ble hyllet på vei over til treningsfeltet i dag.</em>
Kaptein Robin Rasch ble hyllet på vei over til treningsfeltet i dag.

 

Annonse fra Eliteserien:

Flere nyheter