Ådlandsvik klar for Lyn

Jonathan Ådlandsvik har de siste årene vært en viktig del av keeperteamet til keepertrener Nikolai Venedik og co. Nå forlater den unge burvokteren Kåffa til fordel for Lyn.

For Jonathan Ådlandsvik har KFUM virkelig vært en klubb for livet. 

"Jonna" har spilt i klubben gjennom hele sin karriere og gradvis tatt stegene fra barnefotballen opp til A-laget.

De siste to sesongene har han vært en viktig bidragsyter på treningsfeltet og levert solide prestasjoner i kamp for både junior og rek-lag.

Men det store gjennombruddet har latt vente på seg, noe som nå gjør at unggutten nå forlater KFUM og fortsetter karrieren i Lyn. 

- Det kom en henvendelse fra Lyn, og da Kåffa ga grønt lys til at jeg kunne snakke med dem skjedde ting fort. Det er jo selvfølgelig litt vemodig, ettersom jeg har spilt i Kåffa hele livet, men jeg har mange gode minner å se tilbake på, forteller sisteskansen.

- Det aller sterkeste er kanskje Norway Cup seieren med 03-gutta det første året vi vant. 

Trent med en rekke toppkeepere i KFUM

Spesielt de siste årene har Ådlandsvik hatt en rekke sterke keepere rundt seg med mye erfaring fra både OBOS-ligaen og Eliteserien.

Nå tar han med seg erfaringene til andre siden av byen hvor nye utfordringer venter på Kringsjå. Et opprykksjagende KFUM erstattes med et opprykksjagende Lyn.

Den tradisjonsrike klubben fra Oslo vest ligger i skrivende stund godt an til å sikre seg en etterlengtet retur til toppfotballen etter flere år som sliter på nivå fire.

Der gjenforenes Ådlandsvik også med sin tidligere keeperkollega Alexander Pedersen, som har vært Lyns førstevalg mellom stengene i 2022. 

Vi takker Jonathan for strålende innsats for klubben i mange sesonger, og ønsker lykke til i ny klubb!

FOZE8I7X0AIGsjZ.jpg
Vi takker Jonna for mange fine år på Ekeberg og solide bidrag for mange av klubbens lag gjennom flere sesonger. Lykke til i ny klubb!

 

 

 

 

Annonse fra Obos-ligaen: